Workshops

De kracht van authenciteit

Sophie ter Hoeven

Deze workshop is bedoeld om je te laten her-inneren dat het veilig is om te zijn wie jij werkelijk bent. Laat jezelf maar zien. Ik zie jou, helemaal.

lees verder

Kristal Healing

Harry Niestadt

Bij de healing doen de kristallen het werk. Het zijn stuk voor stuk leraren die allen een andere taak hebben. Ze zullen vaak eigenschappen aanpakken die je op dat moment tegenhouden in je ontwikkeling.

lees verder

Biodanza in contact

Marlie Wetemans en Jan Kerkhoven

We gaan verschillende vormen van contact ervaren. We beginnen bij het voelen van onze vitaliteit, levenslust en sensualiteit om van daaruit het contact aan te gaan met de andere dansers.

lees verder

Kijken door de ogen van de Boeddha

Peter Hofstee en Digna Schenk

Leer de ware aard kennen van je ongewenste emoties. We zien negatieve emoties als kostbare schatten. Ze zijn ingevouwen licht en vertellen iets puurs en waarachtigs over jou.

lees verder

Luisteren naar je innerlijke gids

Peter Wilms

We onderzoeken hoe jouw natuurlijke staat van Zijn verstoord is geraakt en hoe we deze kunnen herstellen. We gebruiken zowel meditatie en stilte alsook klank en muziek om in contact te komen met je innerlijke gids.

lees verder

Zelfregulatie in een complexe wereld!

Marjon van Opijnen

We onderzoeken de fysiek voelbare effecten van triggers. Met eenvoud en speelsheid verkennen we de werking van ons zenuwsysteem. Je ervaart hoe je met regulatie oefeningen door uitdagende situaties beweegt.

lees verder

Op weg naar jezelf

Stichting Transformatie

Ons doel is mensen terug te brengen naar hun eigen licht. Tijdens deze healing workshop is het doel, ont-angsten, bewustwording en blokkades opheffen. Alles in afstemming met jouw licht en jouw ziel.

lees verder

Connecten met de bron

Rachel Koers

In deze workshop wil ik je laten ervaren wat er allemaal mogelijk is voorbij de 3D. Denk hierbij aan engelen, God, het zelf, etc. Jij bent een creator. Een schepper ansich. Hoe maak je hier gebruik van?

lees verder

Stembevrijding met aansluitend muzikale reis

Nienke SoulSound

Wil jij volledige vrijheid ervaren en uitdrukking geven aan je gevoel? Geef je emoties een stem! Aansluitend maken we een muzikale reis van klanken met stem, begeleid op piano en harmonium.

lees verder

De magie van intuïtieve live muziek

Dragonfly

Onze muziek is volledig geïmproviseerd. We staan in direct contact met de dansers. Het gaat niet om mooi dansen maar gewoon om lekker je lijf vrij te laten bewegen op live muziek!

lees verder

Verbinding en intimiteit

Willemijn Bessem

Zoals vele mystieke stromingen gaat het over kennis betreffende open communicatie en een groter bewustzijn via je zintuigen en emoties, die een poort zijn naar intuïtie, helderheid en liefde.

lees verder

Vuurloop ritueel

Annet van der Linden

Het is een onvergetelijke ervaring. Wanneer je op blote voeten over een tapijt van gloeiend hete kolen loopt, heb je voor je gevoel het onmogelijke mogelijk gemaakt. Met een enorme impact mentaal, emotioneel en fysiek.

lees verder

Helende ontmoeting met jezelf

Patrice Clarijs

De methodiek van Helende ontmoeting met jezelf heft de innerlijke verdeeldheid op. Zo groeit jouw ‘gezonde deel’ en komt er meer en meer ruimte voor jou.

lees verder

Heel zijn – creatiekracht in klank

Marije van der Nat en Antoon Verwer

Tijdens de workshop creëren we een magisch klankveld, tillen we onszelf en elkaar op door samen te klinken en geven we een krachtige impuls af voor onszelf én de wereld.

lees verder

Universeel Klankhealing Concert

Anne en Jacinta

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit klankbad. Een reis zonder grenzen op de klanken en frequenties van onze instrumenten. De helende frequentie van licht en liefde.

lees verder

Divine Tantra

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Uitnodigende workshop met een tantrisch ritueel dat je opent en verbindt met jezelf en de ander. Zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

lees verder

LEAP

Laila Wolswinkel

Lifeforce Energy Awakening Process (LEAP) is een directe overdracht van levenskracht energie die op natuurlijke wijze een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, ook wel kundalini-ontwaking genoemd.

lees verder

Het spel van Yin & Yang

Jördis Jacubczick

Bij het spel van Yin & Yang gaat het om de integratie van het vrouwelijke en het mannelijke als aanvullende krachten in ons. Door zo in contact met jezelf te zijn kun je op afgestemde wijze in contact gaan met de ander.

lees verder

Guardian of the mysteries

Irene Verdoorn

Met fantasie, ontdekkingslust en eigenwijsheid ga je middels creatieve opdrachten en sjamanistische droomtechnieken (on)vermoede delen in jezelf vrijmaken zodat je kosmische energie doorstroomt.

lees verder

Reis door de Chakras

Monique van der Heijden

Deze workshop gaat over jouw vitale levensenergie die reist van stuit tot kruin waarbij je contact maakt met verschillende levensgebieden van jezelf. Een ervaringsgerichte en dynamische Reis door de Chakras.

lees verder

NatureSpirit meditatie

Twan de Leur en Magda Bannink

We verbinden ons met de krachtige spirit van onze ware natuur. De zespuntige ster, de merkaba is de basis voor de naturehealing meditatie in beweging, buiten in het krachtige energetische veld van Venwoude. 

lees verder

Openingsceremonie

Vrijdagochtend

Tijdens de ceremonie maken we verbinding met onszelf en het lichtwezen dat je bent. We creëren een veilige plek waar we kunnen helen, groeien en transformeren.

lees verder

Tantric Moves

Michael Heer en Marelde Jensma

Voelen waar de stroom heen beweegt en observeren waar we inhouden en verkrampen. Grenzen en blokkades herkennen, erkennen en omarmen. Durven te gaan staan en aan te kijken wat verschijnt.

lees verder

Tribal Circle

Coen Tuerlings

Door bewust te zijn van je resonantieveld, ervaar je relaties op een dieper niveau. Er ontstaat ruimte voor hartscontact, ontroering, passie, bezinning, mededogen en kun je aanvoelen wat nodig is op welk moment.

lees verder

Soul Body Fusion

Daniëlle Langendijk

Soul Body Fusion is een snelle en krachtige methode waarbij de zielsenergie verbonden wordt met het lichaam. Het zet mensen meer in hun eigen licht en kracht.

lees verder

Flowers of life – Indiase dans

Zlata Chabo en IndraDevi

De balans tussen lichaam en geest wordt hersteld door bepaalde houdingen en bewegingen waardoor de energiekanalen open gaan en de energie vrij kan stromen door het lichaam.

lees verder

Aandacht voor jezelf

Daphne Geerts

Mijn passie is om jou met aandacht te helpen hoofd, lichaam en hart in balans te brengen door een combinatie van adem- en lichaamswerk. Hierdoor ga je loslaten en je volledig met jezelf verbinden.

lees verder

Mediumschap

Willemijn Bessem

Ervaar hoe je in stilte kunt communiceren met overleden dierbaren of begeleiders. Daarnaast kan je voelen in hoeverre deze kennis en directe ervaring je ondersteunen en inspireren om in grotere helderheid te leven.

lees verder

Dansen in contact

Randy Marques

Zachte Caraïbische ritmes nodigen uit tot dansen in intens contact. Partner dans. De man leidt – de vrouw volgt. Richting en overgave. Duik in je natuurlijke mannelijkheid en vrouwelijkheid.

lees verder

Hoe ‘zen’ ben jij?

John de Weerdt

Zenmeditatie is een uitstekende manier om aan je dag te beginnen. Na een gedegen uitleg gaan we direct aan de slag. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring te hebben.

lees verder

Drumcirkel voor healing

Cees Elenbaas

We gaan al drummend goed aarden en bij onszelf komen. We creëren een heilige cirkel en nodigen de spirits uit zodat we veilig en beschermd onze reinigende en helende ceremonie uit kunnen voeren.

lees verder

Kum Nye – Tibetaanse yoga

Nyingma Centrum Nederland

Kum betekent lichaam in de zin van bestaan, de belichaming van het totaal van ons menselijk potentieel. Nye betekent massage of wisselwerking. In Kum Nye activeer je het (subtiele) energielichaam.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ Bravon

Dansvorm waarbij je kunt bewegen zoals je wilt. Of dat nou heel rustig is of juist heel wild. Lekker rondspringen met je handen in de lucht of stil mediteren aan de rand van de dansvloer. Alles kan en alles mag.

lees verder

De helende kracht van adem en klank

Nistal ten Veen en Ilanit de Wilde

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – rebirthing, oftewel de bewust verbonden ademhaling – in combinatie met live klankschalen ervaar je ontspanning, overgave, innerlijke vrede en stilte.

lees verder

Kosmische ontmoeting en heling

Manon van den Boorn

Deze Kosmische Ontmoeting is een co-creatie met lichtwezens, natuurwezens, Gaia, verlichte meesters, buitenaardse vrienden en nog zoveel meer. We bouwen met elkaar krachtige energievelden op.

lees verder

Songs & Chants

Joshua Samson en DanaDevi

Muziek is leven. De trommel is de hartslag, de zangstem is de adem. We hebben beide nodig om het leven te laten gebeuren, het leven is muziek, het leven is een goddelijke dans. Ga met ons mee op een magische reis.

lees verder

Healing Festival

Eindceremonie zondagmiddag

We spreken onze dankbaarheid uit voor de groei momenten, het loslaten van onnodige balast en we vieren de nieuwe jij in zang en dans op de muziek van Elias Widukind & the living light collectief.

lees verder

Sjamanistische sound journey

Arjan van Leeuwen

Laat je meevoeren door de resonantie van de instrumenten en mijn stem in jouw lijf. Tijdens deze reis vormt zich een energetisch veld wat jou kan ondersteunen bij thema’s die actueel zijn in je leven.

lees verder

Lu Jong – Tibetaanse Yoga

Mariette de Kroon

Lu Jong bestaat uit vloeiende bewegingen die je combineert met ademhaling en aandacht in het lichaam. Dit werkt als een massage, het opent je lichaam en het brengt je in het nu.

lees verder

Mantrajam

D”Naussaund Nausad Kiamoeddin

In dit concert op vrijdagmiddag op het terras bij de villa verbinden we de volle aandacht aan het hier en nu. Eeuwenoude mantra’s met vijf rakende thema’s: obstakels opruimen, liefde, kracht, meditatie en lichtheid

lees verder

Mantra en Bhajan zingen

Sita Devi en Anneloes de Greef

Het zingen of reciteren van mantra’s activeert en versnelt de geestelijke-scheppende kracht en bevordert harmonie en eenheid in alle aspecten en bestanddelen van het menselijke wezen.

lees verder

Tao kalligrafie meditatieveld

Dennis Chan

Beleef en ervaar het Tao Kalligrafie Meditatieveld, een krachtig transformerend veld met de frequentie en vibratie van de bron. Dit energieveld wordt gecreëerd door speciale kalligrafieën, Tao kalligrafieën.

lees verder

Medicine Buddha Healing

Sitadevi Sengers

Tijdens het reciteren in de vroege ochtend visualiseren wij de grote Medicine Buddha in ons midden en laten zijn helende krachten tot ons komen.

lees verder

Spiraal lopen

Damanhur Nederland

Het lopen van de spiraal is een dynamische vorm van meditatie. Je energie komt weer in balans en je vermogen tot subtiele waarneming wordt vergroot. Een soort massage voor je subtiele energiekanalen.

lees verder

Soul Collage®

Clasien Hundersmarck

Even tijdloos bezig zijn en weer contact met jezelf maken, zonder te hoeven presteren. Lekker puur en alleen op je gevoel je binnenwereld naar buiten brengen. Al spelend en vrij.

lees verder

Glasloop – een onvergetelijke ervaring

Annet van der Linden

Voor je ligt een pad van gebroken flessen, een dikke laag vlijmscherp glas. Op blote voeten bewandel je dit pad, jouw pad als een meditatie. Een oefening in bewustzijn richten en aandacht brengen waar het nodig is.

lees verder

Lied voor jouw hart

Robijn Tilanus en Sigrid Hof

Lied voor jouw hart is een nieuw, uniek concept.Ter plekke wordt je persoonlijk toegezongen, recht vanuit het hart. Met een uniek lied, dat op het moment zelf geïmproviseerd wordt.

lees verder

Mystieke Roos

Nistal ten Veen en Ilanit de Wilde

Een moderne versie van de Osho Mystic Rose. Een workshop waarin de deelnemer speels door zijn/haar emoties reist, van lachen naar huilen, en weer terug naar lachen.

lees verder

The joy of singing and dancing

Klazien Verwegen en Digna Schenk

Wees eenvoudig aanwezig en dans, en zing, en geniet! Je hoeft niet mooi te dansen of te kunnen zingen als een nachtegaal, wees jezelf! Kom zoals je bent!

lees verder

Vrij dansen

DJ Aloes

DJ Aloes draait avontuurlijke wereldmuziek op de vrijdagavond in de Piramide voor mensen die willen dansen. Vrolijk met pit en diepgang is de essentie van haar muzikale keuzes die ontstaan in het moment.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ Shawnodese

Ecstatic Dance is de meest geliefde plek waar hij zijn enorme liefde voor muziek en dans kan uitleven en delen. Muziek en dans is pure medicine. De dansvloer is de gebedstempel.

lees verder