Workshops

Tribal Resonance en Shaman Voice

Coen Teurlings

Door bewust te zijn van je resonantieveld, ervaar je relaties op een dieper niveau. Er ontstaat ruimte voor hartscontact, ontroering, passie, bezinning, mededogen en kun je aanvoelen wat nodig is op welk moment.

lees verder

Gongmeditatie

Judith, Gwen en Harry

We geven uitleg over de symboliek en de werking van de gong en doen een ademhalingstechniek als voorbereiding op de gongmeditatie. De gong kan men zien als symbool die verwijst naar de Sacred Space die altijd is.

lees verder

Dreamflow Concert

Bianca en Menno

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Klank is grenzeloos, tijdloos en heeft de eigenschap de ziel rechtstreeks te beroeren.

lees verder

Marvin Dee Band

De Marvin Dee Band

De Marvin Dee Band bestaat uit muzikanten die elkaar gevonden hebben in de gedeelde passie voor het maken van pure, levende, ademende, échte muziek.

lees verder

Universal White Time Healing

Annecha Haans

Universal White Time Healing is een liefdevolle en doeltreffende manier om blokkades, ziektes, pijn, stress en trauma’s los te laten. Het ruimt de ballast op die we met ons meedragen uit dit leven en vorige levens.

lees verder

Kristallen klankschalen

Marian Cornelisse

De vibraties van de kristallen klankschalen werken diep op ons in. Er ontstaat harmonie in en om ons heen. We werken toe naar de stilte in ons. In deze stilte voelen we ons verbonden met alles en iedereen.

lees verder

Mantra zingen

Thomas Kwakernaat en Sharonna van Waveren

Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Hij wordt herhaald en is bedoeld als een continue recitatie (chant).

lees verder

5Ritmes dans

Tineke de Wit

De 5Ritmes dans bestaat uit een wave waarin je de vijf ritmes achter elkaar op muziek danst. De ritmes zijn: Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stilte.

lees verder

Patronen schilderen op hout

Jeannette Kommer

Schilderen op hout… transparant, penselen, water, mallen, patronen, vorm en kleur. Deze workshop geeft een totaal nieuwe ervaring met materiaal, maar zeker ook met je eigen dénkpatronen.

lees verder

Voorouderproces met Oneness Deeksha

Laura Visser

Je kunt jezelf en de wereld helpen door aandacht te besteden aan moeilijkheden van mensen die voor jou kwamen. Er zijn culturen waar ze zeggen dat 80% van hoe je nu leeft te maken heeft met voorouders!

lees verder

Wild Soul Tantra Gathering

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Uitnodigende workshop met een tantrisch ritueel dat je opent en verbindt met jezelf en de ander. Zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

lees verder

Soul Dance

Katharina

Wil je graag van binnenuit dansen, je bewustzijn en lichaam bij elkaar brengen en diep bezield door het leven gaan? Soul Dance is een dansvorm waarbij je vrij, uitbundig, krachtig, speels, sensitief en…

lees verder

Universeel Klankhealing Concert

Anne en Jacinta

Reizen op de golven van geluidsfrequenties naar de klank van de stilte……
Een uitnodiging voor een innerlijke reis.

lees verder

Ontdek en verlicht je schaduwkant

Rob Derksen

Meestal ben je niet bewust van je schaduwkanten of wil je het niet erkennen en toegeven. Irritatie aan gedrag van anderen wijst vaak op een soortgelijk gedrag bij jezelf, zonder dat je dat in de gaten hebt.

lees verder

Awakening Sacred Body

Klara Adalena

Onze tempels zijn ons lang ontzegd, zowel in de buitenwereld als in de binnenwereld, en nu is de tijd om haar terug te vinden- met al je wijsheid, schoonheid en zelfvertrouwen als vrouw.

lees verder

Thuiskomen in Bliss

Eindritueel zondagmiddag

Ceremonie waarbij we met behulp van geleide meditatie, mantra’s, energietransmissie en dans het Healing Festival energetisch spetterend afsluiten.

lees verder

Lu Jong

Marian Cornelisse

Op de zaterdag- en zondagochtend kun je met Lu Jong oefeningen je fysieke lichaam masseren en je subtiele kanalen openen. Hierdoor zul je met een gezond en gelukkig gevoel de dag starten.

lees verder

World Beetz

Sebastian Skeet Mc Leed, Thomas Kwakernaat, Peter Gouw

Het trio is ontstaan vanuit een spontane combinatie waarin voornamelijk vanuit improvisatie met een groot scala aan instrumenten zeer aangename ‘wereld’ muziek wordt gecreëerd.

lees verder

YogaDanza

Donalda Hup

YogaDanza is een combinatie van ritmische en vloeiende bewegingen, een integratie van yoga en dans. Het doel is verbinding tussen lichaam en geest om plezier, vitaliteit en ontspanning te ervaren.

lees verder

Vuurloop ceremonie

Henk Waltman

Wel of niet over de houtskolen lopen, vraagt je oprechte aanwezigheid, trouw zijn aan jezelf. Moed, kracht, kiezen, besluiten en handelen zijn eraan verbonden.

lees verder

Wereldmuziek – Lunch concert

Andrea Hauser en Martijn Nanninga

Een optreden tijdens de lunch op zaterdagmiddag met een breed repertoire van spirituele liederen en volksmuziek uit verschillende delen van de wereld.

lees verder

Ontdek de goeroe in jezelf

Marja Ruijterman

Ontdek de goeroe in jezelf en ga eens op de goeroestoel zitten. Voel wat er gebeurt als je alle overlevingsstrategieën en belemmeringen ter plekke los laat: wat blijft er dan over?

lees verder

Healing Festival

Openingsritueel

Met het Openingsritueel zullen we jullie van harte welkom heten op het festival en een handreiking doen de dagelijkse besognes los te laten en ons te openen voor het grotere veld van Bewust Zijn.

lees verder

Wild Soul 4 handen Kundalini Massage

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

In deze workshop nemen we je mee via een zintuigenreis naar een vier-handen kundalini massage. In dit verwenarrangement ben jij degene die onderzoekt en zijn de anderen jouw helende engelen.

lees verder

Chakra Yoga groei en bewustzijn

Sita Devi

We gaan in meditatie op reis door de 7 Chakra‘s. Na een korte chakra dans gaan we in Chakra Dyana; met een klank en kleur meditatie ons chakra energie systeem visualiseren, opschonen en activeren.

lees verder

Healingharp meditatie ligconcert

Leona Leppers

Wees welkom om je onder te dompelen in de helende klanken van de harp. De klank van de harp opent je ziel en koestert haar. Daar waar diepe stilte komt, ervaar je heling en lichamelijke ontspanning.

lees verder

Shakti Dance

Teresa Brefeld

Shakti Dance verbindt de creativiteit en vrijheid van de dans met de bewuste aandacht van yoga. De bewegingen werken zacht en doelgericht op het stimuleren en uitbalanceren van de chakra’s in ons lichaam.

lees verder

Avontuurlijke muziekreis

DJ CEM

Swingende wereldmuziek met o.a. African, Arabic, Latin, Jazz, Balkan, Fusion, Iris. De muziekkeuze kenmerkt zich door het ritmische en het melodische.

lees verder

Zweethut ceremonie

Henk Waltman

Inipi (zweethut) ceremonies tijdens het Healing Festival, ondersteund door Henk Waltman en Patricia Mutsaerts. In een kring van verwanten rond hete stenen en in de donkerte van de inipi zittend.

lees verder

Quantum Light Breath

Taetske Kleijn

Onze adem is magisch. We hebben haar nodig om te leven en toch hoeven we niets te doen om het te krijgen. Het is belangrijker dan al het geld op de bank en het is compleet gratis.

lees verder

Omgaan met emoties

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

We hebben een training ontwikkeld om anders om te leren gaan met emoties. Dan wordt het mogelijk om te leven als een liefdevoller mens, wat jezelf gelukkiger maakt en waar je omgeving blij mee zal zijn.

lees verder

Helend tekenen: mandala met stromingsbeelden

Jacky Peeters

Iedereen kan het onbewuste laten spreken via een tekening of schilderij; via kleuren, stippen, lijnen, vormen en beelden. Je streeft er niet naar iets moois te maken, maar bent wel met heel je aandacht bij het tekenen.

lees verder

Holistisch Buikdansen

Merel Eline Groen

Op een vrouwelijke en speelse manier maken we contact met ons lichaam en met moeder aarde. Hiervoor maak ik gebruik van gerichte oefeningen, dansmeditaties en bewegingskwaliteiten.

lees verder

Despacho offeringsritueel

Lia Spruit

Een despacho is een eeuwenoud Inca offferingsritueel om je wensen te helpen vervullen. De Incas leven volgens het principe van geven en nemen. Als je iets offert, kun je daarvoor iets terug vragen.

lees verder

Mantra en Bhajan zingen

Sita Devi

Een mantra is een combinatie van heilige lettergrepen die samen een kern van geestelijke energie vormen. Deze fungeert als een magneet of lens voor het aantrekken en bundelen van spirituele vibratie.

lees verder

PSYCH-K: Ontdek je onderbewuste vermogen

Else Diependaal en Ida Kuyk

Door direct contact te maken met je onderbewuste en er mee samen te werken is het mogelijk stress, gedachten en emoties snel en efficiënt te transformeren.

lees verder

Zingen met hart en ziel

Andrea Hauser en Martijn Nanninga

In de meeste culturen is het vanzelfsprekend om met elkaar te zingen. Samen zingend worden gevoelens van vreugde, levenslust, pijn, verdriet of angst gedeeld en getransformeerd in liefde, kracht, troost en hoop.

lees verder

Meditatief ademwerk

Heleen Hulscher

Meer levensenergie en rust ervaren. Ademen en leven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je meer ademt betekent dit dat je meer levensenergie krijgt en dit ook kan voelen stromen.

lees verder

Qi-Gong

Ingeborg van Berkel

Qi-Gong zijn oefeningen om je vitale levenskracht te versterken. Gebaseerd op ontspanning, concentratie, meditatie, harmonie, ademhaling, lichaamsgerichte kracht en geestelijke kracht.

lees verder

Lachworkshop

Lisa Spruit

Wist je dat je met lachen meer spieren gebruikt dan met welke andere sport dan ook? Het positieve effect op je gezondheid is zelfs wetenschappelijk vastgesteld. Dus van één ding kun je zeker zijn…

lees verder

Contact met je engel

Annecha Haans

De ontmoeting met je persoonlijke engel is als het weerzien van een oude vriend. In jaren niet gezien, maar zo vertrouwd. Je engel is je raadgever, maatje en leraar.

lees verder

ClownSpirit: speel je vrij

Kirsten Lüpke

De grootste kracht van de clown is zijn ZIJNS-kwaliteit: helemaal aanwezig in het moment, open, vol overgave, speels, puur, kwetsbaar en uitermate contactvol.

lees verder

Vrij dansen

DJ Aloes

DJ Aloes draait avontuurlijke wereldmuziek. Op vrijdagavond voor mensen die willen dansen. Vrolijk met pit en diepgang is de essentie van haar muzikale keuzes die ontstaan in het moment.

lees verder

Soul Body Fusion

Arno van Dijk

Soul Body Fusion® is een snelle en krachtige methode waarbij de zielsenergie verbonden wordt met het lichaam. Het zet mensen meer in hun eigen licht en kracht.

lees verder

Tantra, het verlangen naar verbinding

Caroline van Wijngaarden en Jan den Boer

Veel mensen worstelen met hun verlangen, in hun leven en in hun relatie. Door tantrische meditatie kun je leren dat er een middenweg van het verlangen is, waarin niets moet en alles mogelijk is.

lees verder

Drumcirkel

Peter de Haan

Een Drumcirkel is een avontuur. We maken diep verbinding met de kern van de aarde en drummen onbewust mee met de hartslag van moeder aarde.

lees verder

Tantric Dance

Rens Meijkamp

Tantric Dance is een improvisatiedans waarin de één leidt (de mannelijke energie/ Shiva) en de ander volgt (de vrouwelijke energie, Shakti). De volger is geblinddoekt en wordt in de dans geleid door de leider.

lees verder

Do-In/Dru Yoga

Donalda Hup

Begin de dag met Do-In/Dru Yoga. Do-In Yoga is een manier van bewegen om je gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Dru Yoga wordt wel Yoga van het hart genoemd.

lees verder

Stembevrijding

Jacky Peeters

Stembevrijding en stemhealing bieden een weg om jezelf stap voor stap te helen met behulp van klanken en zingen. Zo wordt jouw stem een wegwijzer naar je ziel.

lees verder

Sjamanendrum bouwen

Peter de Haan en Arnoud Zantinge

Zelf een traditionele healing sjamanendrum bouwen, die je voor een ander of voor je zelf kan inzetten bij healing en trance.

lees verder

Sisterhood womb lodge – Zweethut voor vrouwen

Klara Adalena

Vier de sisterhood en verbind je met het veld van het heilige vrouwelijke. Kom binnen in de tempel van de baarmoeder van Moeder Aarde. Reinig, heel en transformeer.

lees verder

Opstelling met paarden

Ingrid Toet

Ingrid laat je een opstelling ervaren met de paarden Waldemar en Luna. Paarden laten je direct weten of je verbonden bent met het grotere geheel, met je innerlijke kudde en je eigen plek daarin.

lees verder

Groepsmeditatie vanuit ontwaakt bewustzijn

Wilmar Vaartjes

Tijdens deze meditatie komt het denken volledig tot stilstand waardoor dat wat voorbij het denken ligt tot bewustzijn kan komen. Er hoeft geen speciale focus te zijn. Alles zal zich van binnenuit openbaren.

lees verder