Workshops

Helende ontmoeting met jezelf

Patrice Clarijs

De methodiek van Helende ontmoeting met jezelf heft de innerlijke verdeeldheid op. Zo groeit jouw ‘gezonde deel’ en komt er meer en meer ruimte voor jou.

lees verder

Mystic Rose

Modita

Mystic Rose is een actieve meditatie van Osho. Na een korte uitleg ga je 35 min. lachen, 35 min. huilen en 35 min. gadeslaan in stilte. Het lachen doorbreekt wat onze extase verhindert.

lees verder

Universeel Klankhealing Concert

Anne en Jacinta

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit klankbad. Een reis zonder grenzen op de klanken en frequenties van onze instrumenten. De helende frequentie van licht en liefde.

lees verder

Kristal Healing

Harry Niestadt

Bij de healing doen de kristallen het werk. Het zijn stuk voor stuk leraren die allen een andere taak hebben. Ze zullen vaak eigenschappen aanpakken die je op dat moment tegenhouden in je ontwikkeling.

lees verder

Biodanza in contact

Marlie Wetemans en Nina Wevers

We gaan verschillende vormen van contact ervaren. We beginnen bij het voelen van onze vitaliteit, levenslust en sensualiteit om van daaruit het contact aan te gaan met de andere dansers.

lees verder

Dans van het spel van Yin & Yang

Jördis Jacubczick

Bij het spel van Yin & Yang gaat het om de integratie van het vrouwelijke en het mannelijke als aanvullende krachten in ons. Door zo in contact met jezelf te zijn kun je op afgestemde wijze in contact gaan met de ander.

lees verder

Dreamflow Concert

Menno en Bianca

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Klank is grenzeloos, tijdloos en heeft de eigenschap de ziel rechtstreeks te beroeren.

lees verder

Wild Soul Tantra Gathering

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Uitnodigende workshop met een tantrisch ritueel dat je opent en verbindt met jezelf en de ander. Zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

lees verder

Tao kalligrafie in beweging

Dennis Chan en Hetty Chang

Beleef en ervaar een Tao Chang, een krachtig healingveld met de frequentie en vibratie van de bron. Dit helende veld wordt gecreëerd door Tao kalligrafieën.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ PeTro en Lâle

Een sjamanistische danssensatie met live uitgevoerde instrumenten door de set heen gemengd en een ceremonie waarbij degene die voor ons kwamen & degenen die na ons komen geëerd worden.

lees verder

Journey of the Heart

Peter Jonker en Nina Wevers

Hoe wonderschoon is de wereld als je leeft vanuit een ontvankelijk hart. Als je jezelf en de ander werkelijk kunt ontmoeten – in openheid, liefde en vertrouwen. Dit is de Journey of the Heart.

lees verder

Adem en Extase – De helende kracht van adem

Arno ten Veen

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – rebirthing, oftewel de bewust verbonden ademhaling – ervaar je totale ontspanning, overgave en extase!

lees verder

Healing Touch – verbinding en balans

Carolina Verbeek en Annebeth van Oene

We maken door een lichte aanraking via onze handen en hartenergie contact met de chakra’s om de levenskracht uit te nodigen in evenwicht te komen en te stromen. Dit versterkt jouw weerbaarheid en geeft je energie.

lees verder

Trancedans

Mark Hoek

Trancedans is dansen van binnenuit. Het is je beschikbaar maken voor wat er in jou geleefd of gekend wil worden. Door het dansen op wereldmuziek en -ritmes wordt de levenskracht wakker gemaakt.

lees verder

Spiritualiteit in het dagelijkse leven

Marja Ruijterman

Hoe ga je dat wat je leert gebruiken op het werk en/of in de relatie? Hoe verinnerlijk je dat wat je tijdens de workshops zo goed kon ervaren en voelen?

lees verder

Healing Festival

Openingsritueel

Met het Openingsritueel zullen we jullie van harte welkom heten op het festival en een handreiking doen de dagelijkse besognes los te laten. We openen onszelf voor het grotere, onbegrensde veld van Bewust Zijn.

lees verder

Zuid Amerikaanse muziek

Pa’ Gozar

Pa’ Gozar maakt Zuid Amerikaanse muziek om van te genieten. Kleinschalig, akoestisch, puur, emotioneel en swingend. Zaterdagavond vanaf 22.00 uur in de Piramide.

lees verder

Tantric Dance

Hans Smits

Tantric Dance is een dans waarbij je echt in verbinding gaat. Eerst diep in contact met jezelf en van daaruit via een intieme en vrije dans in verbinding met de ander.

lees verder

From Mind to the Soul – Kundalini Yoga

Siri Satya Kaur

De Kundalini Yoga traditie volgens de leer van Yogi Bhajan is een geweldige bron van kennis en ervaring van de essentie. Het is een efficiënte techniek om bewustzijn wakker te maken en te laten groeien.

lees verder

Quantum Light Breath

Nyncke Schepen

Onze adem is magisch. We hebben haar nodig om te leven en toch hoeven we niets te doen om het te krijgen. Het is belangrijker dan al het geld op de bank en het is compleet gratis.

lees verder

Mantra Healing Meditatie

Laxman Raj Giri

Mantra healing meditatie met hoge energetische trilling waardoor zelf-healing kan plaatsvinden. Laxman gebruikt mantra’s uit het Sanskriet die hij zingt met begeleiding van klankschalen en een sjamanistische drum. 

lees verder

Hoe ‘zen’ ben jij?

John de Weerdt

Zen Meditatie is een uitstekende manier om aan je dag te beginnen. Na een gedegen uitleg gaan we direct aan de slag. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring te hebben.

lees verder

Vrijmaken van levensenergie met opstellingen

Stefanie Bussing

Is er een terugkerend thema in je leven wat je dieper zou willen onderzoeken? Of wil je kennismaken met het fenomeen opstellingen? In beide gevallen ben je van harte welkom bij deze workshop.

lees verder

Easy Flow Yoga

Monique van der Heijden

Heerlijk wakker worden tijdens deze rustige Easy Flow Yoga en geleide meditatie. Zachte en vloeiende bewegingen die ritmisch van het ene overgaan in het andere.

lees verder

Vrij dansen

DJ Aloes

DJ Aloes draait avontuurlijke wereldmuziek op vrijdagavond in de Piramide voor mensen die willen dansen. Vrolijk met pit en diepgang is de essentie van haar muzikale keuzes die ontstaan in het moment.

lees verder

Mystieke muzikale reis

Eindceremonie zondagmiddag

Ceremonie waarbij je meegenomen wordt in een mystieke muzikale reis van Hank Glabbeek en Vyanah gecombineerd met een geleide meditatie en dans.

lees verder

Zingen met hart en ziel

Martijn Nanninga

In de meeste culturen is het vanzelfsprekend om met elkaar te zingen. Samen zingend worden gevoelens van vreugde, levenslust, pijn, verdriet of angst gedeeld en getransformeerd in liefde, kracht, troost en hoop.

lees verder

ET Contact Experience

Manon van den Boorn

In deze workshop kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties plaatsvinden.

lees verder

Vuurloop ceremonie

Henk Waltman

Wel of niet over de houtskolen lopen vraagt je oprechte aanwezigheid en trouw zijn aan jezelf. Moed, kracht, kiezen, besluiten en handelen zijn eraan verbonden.

lees verder

No Bodywork

Johan Meijen en Marjon van Opijnen

We verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, ontroering, ontspanning en heelheid. In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding gevoeld worden.

lees verder

Stilte met dans en mantra

Klazien Verwegen en Digna Schenk

Luister naar de stem van je Hart, Zing de taal van Waarachtigheid en Dans in de Ruimte van Liefde. Een uitnodiging om uit het verhaal te stappen van verleden en toekomst en in het huidige moment aanwezig te Zijn.

lees verder

De Vrouwen Sangha

Jacqueline Ananya Snelder

De Vrouwen Sangha is een cirkel om samen te komen met vrouwen. Om je weer te verbinden met je kern, een plek waar je jezelf kunt zijn en jezelf weer kan hervinden. Buiten de drukte van alledag.

lees verder

Klank en Stilte

Frank (Klank) Mannens

Stilte geeft je de ruimte te voelen wat klanken met je doen. Stilte geeft je de ruimte te ontdekken wat er is. Vanuit stilte wordt je meegenomen door de geluiden van de klankschalen.

lees verder

Liefde in Tovervloed – Playshop Helende Relaties

Rens Hulshof en Arianne van Galen

Geloof jij ook dat het leven je relaties brengt om te helen? Om vrijer en met meer liefde het leven te leven? Dat je hoger kunt vliegen met elkaar dan alleen? 

lees verder

Breathe to Shine!

Marjon van Opijnen

Met eenvoud en speelsheid verruimen we in deze workshop onze adem en daarmee onze levensenergie. We creëren meer bewegingsruimte in ons lijf en we leren onze adem weer vrij de ruimte te geven.

lees verder

Dansen in Contact

Randy Marques

Zuid Amerikaanse dans om van te genieten. Man en vrouw. Dichtbij, heel simpel, heel spannend, heel fijn. Sentiment, flow, recht uit het hart, in contact. Geen ingewikkelde pasjes.

lees verder

Intuïtief Schilderen

Elisabeth Bieze-Veerbeek

In een weekend van healing, ervaringen op doen, loslaten en soms ook confrontatie is het in deze workshop tijd voor expressie van wat deze healing voor jou betekent.

lees verder

Sound Medicine – creëer je eigen klankmedicijn!

Marije van der Nat

Klanken maken en die laten resoneren in je lijf is een weldaad voor je zenuwstelsel. Wanneer je bewust contact maakt met datgene waar je last van hebt en er helende klanken naartoe stuurt, tril de last als het ware los.

lees verder

Mantra zingen met Deep

Deep

Mantra zingen in combinatie met wandelen en mediteren op de mooiste plekjes van landgoed Venwoude. Wanneer we samen zingen en mediteren ontstaat er een veld van licht en liefde.

lees verder

Hőőmii – Mongoolse en Tuvaanse Keelzang

Menno van den Hout

Jouw stem is een veelzijdig en krachtig, muzikaal en healing instrument. We maken kennis met een unieke manier van stemgebruik en verbinden ons met een boeddhistisch, sjamanistische zangtraditie.

lees verder

Medicine Buddha Healing

Sitadevi Sengers

Tijdens het reciteren in de vroege ochtend visualiseren wij de grote Medicine Buddha in ons midden en laten zijn helende krachten tot ons komen.

lees verder

Akoestische popmuziek

Mar & Lee

Akoestisch popduo Mar&Lee spelen alle radiohits en de mooiste luisterliedjes van dit moment. Van Ed Sheeran tot Michael Jackson en Norah Jones, ze zijn allemaal te horen bij een optreden.

lees verder

Mannen in verbinding

Henk Waltman

Met mannen in een kring zitten is al bijzonder. Liefst in de natuur en op de aarde. Wat daaruit verrijst eveneens. Het gaat om ontmoeten, luisteren, horen, zien en onderzoeken van patronen en valkuilen.

lees verder

Dynamische Meditatie

Tarangita Bosman

De Dynamische Meditatie bestaat uit vijf fases en duurt een uur. Het geeft je een krachtige energiestoot die de hele dag blijft doorwerken. De beste tijd voor deze meditatie is de vroege ochtend.

lees verder

Healing Touch – verstilling en transformatie

Carolina Verbeek en Annebeth van Oene

Healing Touch werkt met het energieveld (aura), de energiecentra (chakra’s) en energiebanen (meridianen) ter ondersteuning en versterking van het natuurlijk immuun- en energiesysteem.

lees verder

Soul Body Fusion

Arno van Dijk

Soul Body Fusion is een snelle en krachtige methode waarbij de zielsenergie verbonden wordt met het lichaam. Het zet mensen meer in hun eigen licht en kracht.

lees verder

Zweethut ceremonie

Henk Waltman

De zweethut ceremonie is een gelegenheid om je onder te dompelen in warmte en donkerte in gezelschap van verwanten met momenten van stilte, zang, vieren, gebed en zeggen wat er bij je leeft en ontstaat.

lees verder

Mantra en Bhajan zingen

Sita Devi en Anneloes de Greef

Het zingen of reciteren van mantra’s activeert en versnelt de geestelijke-scheppende kracht en bevordert harmonie en eenheid in alle aspecten en bestanddelen van het menselijke wezen.

lees verder

Tribal Circle

Coen Tuerlings

Door bewust te zijn van je resonantieveld, ervaar je relaties op een dieper niveau. Er ontstaat ruimte voor hartscontact, ontroering, passie, bezinning, mededogen en kun je aanvoelen wat nodig is op welk moment.

lees verder

Jan en Marije spelen Joni Mitchell

Jan de Wit en Marije van der Nat

Zangeres Marije van der Nat en gitarist Jan de Wit nemen je mee door het oeuvre van levende legende Joni Mitchell!

lees verder

Onverdeelde Zelf – essentie klassieke tantra

Jose van der Loop

Wat betekent het om het Zelf in jezelf echt te herkennen, je aangeboren goddelijkheid te ervaren en je verbinding met alles? Deze vraag wordt beantwoord in de klassieke Tantra.

lees verder

Meditatief (intuïtief) schilderen

Anat Groag

Tijdens deze workshop ga je met verf en kleur jouw schilderij maken. Dat wat op dat moment speelt in jou ontstaat later op het doek. Dit brengt vaak verrassende inzichten met zich mee en zelfs heling.

lees verder