Workshops

Healing Touch: verbinding en balans

Wietzke van Oene

We maken door een lichte aanraking via onze handen en hartenergie contact met de chakra’s om de levenskracht uit te nodigen in evenwicht te komen en te stromen. Dit versterkt jouw weerbaarheid en geeft je energie.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ Shanto

Ecstatic Dance is een unieke danservaring. We creëren een verbonden sfeer waar iedereen zich veilig en vrij voelt om te dansen, plezier te hebben, te ontdekken, kwetsbaar te zijn, grenzen te ontdekken.

lees verder

Kristal healing

Harry Niestadt

Bij de healing doen de kristallen het werk. Het zijn stuk voor stuk leraren die allen een andere taak hebben. Ze zullen vaak eigenschappen aanpakken die je op dat moment tegenhouden in je ontwikkeling.

lees verder

Hoe ‘zen’ ben jij?

John de Weerdt

Zen Meditatie is een uitstekende manier om aan je dag te beginnen. Na een gedegen uitleg gaan we direct aan de slag. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring te hebben.

lees verder

Vrijmaken van levensenergie met opstellingen

Stefanie Bussing

Is er een terugkerend thema in je leven wat je dieper zou willen onderzoeken? Of wil je kennismaken met het fenomeen opstellingen? In beide gevallen ben je van harte welkom bij deze workshop.

lees verder

De dans van het spel van Yin & Yang

Jördis Jacubczick

Bij het spel van Yin & Yang gaat het om de integratie van het vrouwelijke en het mannelijke als aanvullende krachten in ons. Door zo in contact met jezelf te zijn kun je op afgestemde wijze in contact gaan met de ander.

lees verder

Zingen met hart en ziel

Martijn Nanninga

In de meeste culturen is het vanzelfsprekend om met elkaar te zingen. Samen zingend worden gevoelens van vreugde, levenslust, pijn, verdriet of angst gedeeld en getransformeerd in liefde, kracht, troost en hoop.

lees verder

ET Contact Experience

Manon van den Boorn

In deze workshop kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties plaatsvinden.

lees verder

Vuurloop ceremonie

Henk Waltman

Wel of niet over de houtskolen lopen, vraagt je oprechte aanwezigheid, trouw zijn aan jezelf. Moed, kracht, kiezen, besluiten en handelen zijn eraan verbonden.

lees verder

No Bodywork

Johan Meijen en Marjon van Opijnen

We verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, ontroering, ontspanning en heelheid. In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding gevoeld worden.

lees verder

Klank en Stilte

Frank (Klank) Mannens

Stilte geeft je de ruimte te voelen wat klanken met je doen. Stilte geeft je de ruimte te ontdekken wat er is. Vanuit stilte wordt je meegenomen door de geluiden van de klankschalen.

lees verder

Dreamflow Concert

Menno en Bianca

De helende klanken van het Dreamflow Concert nemen je mee op een innerlijke reis. Klank is grenzeloos, tijdloos en heeft de eigenschap de ziel rechtstreeks te beroeren.

lees verder

Liefde in Tovervloed – Playshop Helende Relaties

Rens Hulshof en Arianne van Galen

Geloof jij ook dat het leven je relaties brengt om te helen? Om vrijer en met meer liefde het leven te leven? Dat je hoger kunt vliegen met elkaar dan alleen? 

lees verder

Breathe to Shine!

Marjon van Opijnen

Met eenvoud en speelsheid verruimen we in deze workshop onze adem en daarmee onze levensenergie. We creëren meer bewegingsruimte in ons lijf en we leren onze adem weer vrij de ruimte te geven.

lees verder

Sound Medicine – creëer je eigen klankmedicijn!

Marije van der Nat

Klanken maken en die laten resoneren in je lijf is een weldaad voor je zenuwstelsel. Wanneer je bewust contact maakt met datgene waar je last van hebt en er helende klanken naartoe stuurt, tril de last als het ware los.

lees verder

Mantra zingen met Deep

Deep

Mantra zingen in combinatie met wandelen en mediteren op de mooiste plekjes van landgoed Venwoude. Wanneer we samen zingen en mediteren ontstaat er een veld van licht en liefde.

lees verder

Hőőmii – Mongoolse en Tuvaanse Keelzang

Menno van den Hout

Jouw stem is een veelzijdig en krachtig, muzikaal en healing instrument. We maken kennis met een unieke manier van stemgebruik en verbinden ons met een boeddhistisch, sjamanistische zangtraditie.

lees verder

Medicine Buddha Healing

Sitadevi dasi

In deze vroege ochtend meditatie gaan we met begeleiding van gitaar de Medicine Buddha mantra 108 x reciteren en de allerhoogste genezer in ons midden visualiseren en zijn genezing en zegen vragen.

lees verder

Wild Soul Tantra Gathering

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Uitnodigende workshop met een tantrisch ritueel dat je opent en verbindt met jezelf en de ander. Zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

lees verder

Healing Touch: verstilling en transformatie

Wietzke van Oene

Healing Touch werkt met het energieveld (aura), de energiecentra (chakra’s) en energiebanen (meridianen) ter ondersteuning en versterking van het natuurlijk immuun- en energiesysteem.

lees verder

Biodanza – In contact

Marlie Wetemans

We gaan verschillende vormen van contact ervaren. We beginnen bij het voelen van onze vitaliteit, levenslust en sensualiteit om van daaruit het contact aan te gaan met de andere dansers.

lees verder

Universeel Klankhealing Concert

Anne en Jacinta

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit klankbad. Een reis zonder grenzen op de klanken en frequenties van onze instrumenten. De helende frequentie van licht en liefde.

lees verder

Zweethut ceremonie

Henk Waltman

De zweethut ceremonie is een gelegenheid om je onder te dompelen in warmte en donkerte in gezelschap van verwanten met momenten van stilte, zang, vieren, gebed en zeggen wat er bij je leeft en ontstaat.

lees verder

Mantra en Bhajan zingen

Sita Devi

Het zingen of reciteren van mantra’s activeert en versnelt de geestelijke-scheppende kracht en bevordert harmonie en eenheid in alle aspecten en bestanddelen van het menselijke wezen.

lees verder

Vrij dansen

DJ Aloes

DJ Aloes draait avontuurlijke wereldmuziek op vrijdagavond in de Piramide voor mensen die willen dansen. Vrolijk met pit en diepgang is de essentie van haar muzikale keuzes die ontstaan in het moment.

lees verder

Tribal Circle

Coen Tuerlings

Door bewust te zijn van je resonantieveld, ervaar je relaties op een dieper niveau. Er ontstaat ruimte voor hartscontact, ontroering, passie, bezinning, mededogen en kun je aanvoelen wat nodig is op welk moment.

lees verder

Jan en Marije spelen Joni Mitchell

Jan de Wit en Marije van der Nat

Zangeres Marije van der Nat en gitarist Jan de Wit nemen je mee door het oeuvre van levende legende Joni Mitchell!

lees verder

5 Element Dance

Renske Skills

Dansen, bewegen, helen en spelen met akoestische en elektronische live muziek, soundhealing elementen en zelf geproduceerde meditatie muziek. Een vreugdevolle en meditatieve innerlijke dans en muzikale reis.

lees verder

Drumcirkel

Erik Roesink

Door te drummen wordt alles in beweging gebracht en vindt er een stroomversnelling plaats van de energie. De energie wordt opgewekt en gaat weer stromen.

lees verder

Vuur ritueel

Eindceremonie zondagmiddag

Ceremonie waarbij we met behulp van geleide meditatie, mantra’s, energietransmissie, vuur en dans het Healing Festival energetisch spetterend afsluiten.

lees verder

Sjamanistisch coachen met paarden

Nadja de Vlaeminck

Altijd al benieuwd geweest naar de boodschap van paarden? Wil je graag ontdekken wat de betekenis daarvan voor jou kan zijn? Paarden maken fysiek, emotioneel of etherisch contact met ons.

lees verder

Adem en Extase – De helende kracht van adem

Arno ten Veen

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – rebirthing, oftewel de bewust verbonden ademhaling – ervaar je totale ontspanning, overgave en extase!

lees verder

Cacao Ceremonie

Alixe Ogtrop

De liefdevolle spirit van de cacao helpt je hart te openen, diep geluk te ervaren, geeft je inzichten wanneer je daar klaar voor bent en is erg helend.

lees verder

Rusten in Zijn

Yessica Alaya Sillekens

De ultieme helende kracht is universele intelligentie als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, de stilte te horen en heling toe te laten.

lees verder

Voorouderproces met Oneness Deeksha

Laura Visser

Je kunt jezelf en de wereld helpen door aandacht te besteden aan moeilijkheden van mensen die voor jou kwamen. Er zijn culturen waar ze zeggen dat 80% van hoe je nu leeft te maken heeft met voorouders!

lees verder

Empower Yourself

Lisa Spruit

Heb je er wel eens bij stil gestaan wanneer het de laatste keer was dat je echt hebt genoten van iets of iemand? Of hoe vaak je voluit hebt gelachen? Deze workshop is gericht op het verhogen van je energie.

lees verder

Healing Festival

Openingsritueel

Met het Openingsritueel zullen we jullie van harte welkom heten op het festival en een handreiking doen de dagelijkse besognes los te laten. We openen onszelf voor het grotere, onbegrensde veld van Bewust Zijn.

lees verder

Mannen in verbinding

Henk Waltman

Met mannen in een kring zitten is al bijzonder. Liefst in de natuur en op de aarde. Wat daaruit verrijst eveneens. Het gaat om ontmoeten, luisteren, horen, zien en onderzoeken van patronen en valkuilen.

lees verder

Mystic Rose

Modita

Mystic Rose is een actieve meditatie van Osho. Na een korte uitleg ga je 35 min. lachen, 35 min. huilen en 35 min. gadeslaan in stilte. Het lachen doorbreekt wat onze extase verhindert.

lees verder

Dans en bezing je leven

Nina Wevers, Yvonne Scheepsma en Daniëlle van Driel 

Middels je lichaam en stem kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, maak je contact met wat er in je leeft en breng je dat dansend en zingend tot uiting.

lees verder

Quantum Light Breath

Nyncke Schepen

Onze adem is magisch. We hebben haar nodig om te leven en toch hoeven we niets te doen om het te krijgen. Het is belangrijker dan al het geld op de bank en het is compleet gratis.

lees verder

Meditatief (intuïtief) schilderen

Anat Groag

Tijdens deze workshop ga je met verf en kleur jouw schilderij maken. Dat wat op dat moment speelt in jou ontstaat later op het doek. Dit brengt vaak verrassende inzichten met zich mee en zelfs heling.

lees verder

Zuid Amerikaanse muziek

Pa’ Gozar

Pa’ Gozar maakt Zuid Amerikaanse muziek om van te genieten. Kleinschalig, akoestisch, puur, emotioneel en swingend. Zaterdagavond vanaf 22.00 uur in de Piramide.

lees verder

Trancedans Ritueel

Brenda van Broekhoven

Als we de schoonheid van het mysterieuze ervaren maken we contact met de bron van waaruit we creëren. In trancedans maak je een innerlijke reis waarbij intentie de rode draad is in jouw persoonlijke dans.

lees verder

Flow tussen de paarden

Vicky Desmet en Nadia de Vlaeminck

Een krachtige en helende bewegingsworkshop om je op hartsniveau te verbinden met jezelf en de paarden. We creëren harmonie tussen lichaam en geest met behulp van muziek, beweging, dans en ademhaling.

lees verder

Vrouwencirkel

Edith Hubers

Al eeuwenlang komen vrouwen samen in cirkels. Voor zichzelf en om de vrouwelijke krachten te herinneren en te eren. De kracht van vrouwencirkels is lang vergeten maar meer en meer mogen we weer.

lees verder

Lachworkshop

Lisa Spruit

Wist je dat je met lachen meer spieren gebruikt dan met welke andere sport dan ook? Het positieve effect op je gezondheid is zelfs wetenschappelijk vastgesteld. Dus van één ding kun je zeker zijn…

lees verder

Stargate Experience

Willem van Eekelen

De Stargate is een interdimensionale poort, een metalen constructie opgebouwd uit heilige geometrische vormen. De Stargate heeft bijzonder bewustzijn, dat een krachtig multidimensionaal energieveld creëert.

lees verder

Mantra zingen – Anarupa Music

Judith van der Horst en Paul Bul

Mantra zang leidt je naar een verruimd gewaarzijn, naar het Veld van Weten en Niet-Weten. Het leidt je naar Anarupa: “Dát, voorbij vorm en schoonheid, Dát, wat schittert in afwezigheid.”

lees verder

Zuid Amerikaanse dans

Randy Marques

Zuid Amerikaanse dans om van te genieten. Man en vrouw. Dichtbij, heel simpel, heel spannend, heel fijn. Sentiment, flow, recht uit het hart, in contact. Geen ingewikkelde pasjes.

lees verder

Intuïtief Schilderen

Elisabeth Bieze-Veerbeek

In een weekend van healing, ervaringen op doen, loslaten en soms ook confrontatie is het in deze workshop tijd voor expressie van wat deze healing voor jou betekent.

lees verder

Het Transcendente

Dorrit Lanfers

De verwondering dat er iets bovenmenselijk is, een verlangen de immanente en transcendente Godheid te willen leren kennen. Wie en wat is de Godheid, het transcendente?

lees verder

Akoestische popmuziek

Mar & Lee

Akoestisch popduo Mar&Lee spelen alle radiohits en de mooiste luisterliedjes van dit moment. Van Ed Sheeran tot Michael Jackson en Norah Jones, ze zijn allemaal te horen bij een optreden.

lees verder

Dynamische Meditatie

Tarangita Bosman

De Dynamische Meditatie bestaat uit vijf fases en duurt een uur. Het geeft je een krachtige energiestoot die de hele dag blijft doorwerken. De beste tijd voor deze meditatie is de vroege ochtend.

lees verder