Ecstatic Dance


Ceremonieleider Lâle  en DJ PeTro

Ecstatic Dance op zaterdagavond in de nieuwe grote zaal (Lariks). De ingrediënten zijn simpel. Geen schoenen, geen drank, geen gepraat, fijne muziek en een prachtige dans publiek. Je bent welkom!

Ecstatic Dance met Dj PeTro en Lâle is een sjamanistische danssensatie. Met live uitgevoerde instrumenten door de set heen gemengd en een ceremonie waarbij degene die voor ons kwamen & degenen die na ons komen geëerd worden.

Lâle Freie (Nederland/Turkije) – Oprichter en organisator van Ecstatic Dance Utrecht en Internationale Retreats. Meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van theater, dans, persoonlijke ontwikkeling en sjamanisme. Dit heeft mijn leven en visie gevormd en stelt mij in staat om krachtig – maar liefdevol – de verschillende lagen van weerstand af te pellen en spirit weer door te laten schijnen. Ik ben op het pad van healing en dat is wat mij drijft.

PeTro (Rotterdam) – DJ en producer.
PeTro biedt muziek vanuit het hart, vanuit allerlei verschillende delen van de wereld en daaraan voorbij. Hij reist over de wereld om zijn Ecstatic Dance ervaring te delen, om bewustzijn en belichaming te brengen, voor het delen en verbinden in beweging en voor de ziel om te stralen.

www.ecstaticdanceutrecht.nl