Healingveld

Quantum en kosmische healing

Willem van Eekelen

Door helder-waarnemendheid krijg ik informatie over wat er speelt in je systeem. Afhankelijk van wat we tegen komen zal ik samen met jou heling uitnodigen. We maken gebruik van diverse quantumhealing-technieken.

lees verder

Holistic Pulsing

Machteld van den Berg

Ervaar de kracht van zachtheid. Terwijl je ligt, word je liefdevol, ritmisch bewogen. Koesterend, ontspannend en verrassend diep werkend. Verwonder je over hoe diep helend en krachtig zachtheid kan zijn.

lees verder

Sjamanistische Acupunctuur en Chinese kruiden

Marcoléon Baas

Naast allerlei vormen van acupunctuur maak ik gebruik van massage, stem, lichaamswerk, systemisch inzicht, voedingsanalyse, en Chinese Kruiden.

lees verder

Holistische massage: herstel de Yin/Yang balans

Jördis Jacubczick

Deze integrerende holistische lichaamswerk sessie werkt diep herstellend op alle niveaus en is bijzonder voedend. Met mijn handen luister ik naar je lichaam en ga als het ware met je cellen in dialoog.

lees verder

Aan-geraakt worden

Johan Meijen

Ik werk met je lichaam, waarbij je aan-geraakt wordt afgestemd op wat er voor jou nodig is. Het doel is om je zelfhelend vermogen te stimuleren.

lees verder

Energetische Tantra Massage

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Een tantramassage kan helpen je innerlijke sensuele energie te onderzoeken en bewuster te worden. Je blokkades op seksueel gebied te onderzoeken en los te laten.

lees verder

Sound Healing

Menno van Hout

Wees welkom in de belltent voor een heerlijke Sound Healing. Neem even de tijd, rust en ruimte voor een diepte ervaring in ‘tune’ met jouw wezenlijke zelf.

lees verder

Boeddhistische healing meditatie en massage

Ingeborg van Berkel

Op het healingveld geef ik massages en Boeddhistische healing meditaties die ervoor zorgen dat u weer volledig in uw eigen rust terugkomt.

lees verder

Kruidenwiel Legging op het Keltische Jaarwiel

Bianca Hulleman

Ik neem je graag voor een moment mee naar het rijk der kruiden door middel van een orakel legging die ik zelf heb ontworpen op het Keltische Jaarwiel. Het is een moment van zelf-reflectie.

lees verder

Medium, healer, masseur en sjamaan

Paul Melis

Vaak kan ik al van een afstand waarnemen waar iemand pijn of last van heeft. Als ik iemands handen vasthoud dan kan ik het lichaam scannen op o.a. energetische blokkades.

lees verder

Chinese Stoelmassage

Wouter Groen

Heb je last van spanningen in het hoofd, nek, schouders, bovenrug of armen? Of heeft jouw Qi of lichaamsenergie een boost nodig? Of kan je wel een diepgaande, ontspannende massage gebruiken?

lees verder

Gechannelde boodschappen & Healing

Rob Derksen

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie zullen brengen. Je gaat meer ontdekken wie jij in wezen bent en waar je vermogens liggen.

lees verder

Tuina – Chinese Lichaamsmassage

Wouter Groen

Heb je behoefte aan een diepgaande, ontspannende lichaamsmassage? Of heb je het gevoel dat je een boost in jouw energie of weerstandsvermogen kan gebruiken?

lees verder

Voetreflexmassage

Wouter Groen

Krijgen jouw voeten de aandacht die zij verdienen? Voeten die jou iedere dag door de wereld dragen alsof het niets is. Wordt het niet eens tijd om hen te laten verwennen?

lees verder