Healingveld

Systemisch werk via het lichaam

Xandra Snoeker

Met systemisch werk via het lichaam kun je op zielsniveau contact maken met wat jou nog hindert, oude emoties verwerken en opruimen wat niet van jou is.

lees verder →

Holistische massage: herstel Yin/Yang balans

Jördis Jacubczick

Deze integrerende holistische lichaamswerk sessie werkt diep herstellend op alle niveaus en is bijzonder voedend. Met mijn handen luister ik naar je lichaam en ga als het ware met je cellen in dialoog.

lees verder →

Chakra kristal healing

Andy van de Poel

Chakra kristal healing is een fijne belevenis. Het is ontspannend, doet je goed en helpt je vooruit. Het laat je voelen waar het voor jou werkelijk om draait en zet je aan om plezieriger te zijn in wie je werkelijk bent.

lees verder →

Boeddhistische healing meditatie en massage

Ingeborg van Berkel

Op het healingveld geef ik massages en Boeddhistische healing meditaties die ervoor zorgen dat je weer volledig in je eigen rust terugkomt.

lees verder →

Medium healer masseur en sjamaan

Paul Melis

Vaak kan ik al van een afstand waarnemen waar iemand pijn of last van heeft. Als ik iemands handen vasthoud dan kan ik het lichaam scannen op o.a. energetische blokkades.

lees verder →

Diep bindweefsel massage – MER

Marjon van Opijnen

Je stromend en ontspannen voelen en de ervaring van meer ademruimte. In de diep bindweefselmassage laat je spanning los. In de adem- en ontspanningssessie leer je meer te ontspannen via beweging en adem.

lees verder →

Energetische Tantra Massage

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Een tantramassage kan helpen je innerlijke sensuele energie te onderzoeken en bewuster te worden. Je blokkades op seksueel gebied te onderzoeken en los te laten.

lees verder →

Sat Nam Rasayan

Siri Satya Kaur

Het zelfbewustzijn en het zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en het wegnemen van een blokkade of veranderen van een ongewenste situatie vanuit de kracht van de bewustzijn wordt mogelijk.

lees verder →

Chinese Stoelmassage

Wouter Groen

Heb je last van spanningen in het hoofd, nek, schouders, bovenrug of armen? Of heeft jouw Qi of lichaamsenergie een boost nodig? Of ben je toe aan een diepgaande, de-stress massage met eigen accenten?

lees verder →

Healing sessies

Ingrid Kanters

Via handoplegging naar je energie kijken. Met impulsen aan lichaam en geest komen tot genezing en inzicht. De kosmische energieën stromen binnen, blokkades komen los en inzichten worden geopenbaard.

lees verder →

Aan-geraakt worden

Johan Meijen

Ik werk met je lichaam waarbij je aan-geraakt wordt, afgestemd op wat er voor jou nodig is. Het doel is om je zelfhelend vermogen te stimuleren. Je kunt ervaren dat je lichaam een huis is om ontspannen in te wonen.

lees verder →

Readingen met Siberisch Stenenorakel

Sandra Doosje

Het Siberisch Stenenorakel is een krachtig instrument dat antwoorden kan geven op levensvragen. Op het orakelbord vol symboliek worden 12 kristallen steentjes gegooid die verbonden zijn met levensgebieden.

lees verder →

Tuina – Chinese Lichaamsmassage

Wouter Groen

Tuina massage is een holistische, Chinese lichaamsmassage, die qua effectiviteit ondermeer te vergelijken is met sportmassage, shiatsu of triggerpoint massage, maar zich ook uitstekend leent voor ontspanning.

lees verder →

Sjamanistische Acupunctuur en Chinese kruiden

Marcoléon Baas

Naast allerlei vormen van acupunctuur maak ik gebruik van massage, stem, lichaamswerk, systemisch inzicht, voedingsanalyse, en Chinese Kruiden.

lees verder →

Voetreflexmassage

Wouter Groen

Heb je behoefte aan een massage van de voeten die tot in jouw kruin voelbaar is? Of ben je toe aan een de-stress massage met z’n eigen individuele accenten en alle aandacht voor jouw voeten?

lees verder →