Healingveld

Sound Healing

Menno van Hout

Wees welkom in de belltent voor een heerlijke Sound Healing. Neem even de tijd, rust en ruimte voor een diepte ervaring in ‘tune’ met jouw wezenlijke zelf.

lees verder

Tuina – Chinese Lichaamsmassage

Wouter Groen

Tuina massage is een holistische, Chinese lichaamsmassage, die qua effectiviteit ondermeer te vergelijken is met sportmassage, shiatsu of triggerpoint massage, maar zich ook uitstekend leent voor ontspanning.

lees verder

Holistic Pulsing

Machteld van den Berg

Ervaar de kracht van zachtheid. Terwijl je ligt, word je liefdevol, ritmisch bewogen. Koesterend, ontspannend en verrassend diep werkend. Verwonder je over hoe diep helend en krachtig zachtheid kan zijn.

lees verder

Sjamanistische Acupunctuur en Chinese kruiden

Marcoléon Baas

Naast allerlei vormen van acupunctuur maak ik gebruik van massage, stem, lichaamswerk, systemisch inzicht, voedingsanalyse, en Chinese Kruiden.

lees verder

Voetreflexmassage

Wouter Groen

Heb je behoefte aan een massage van de voeten die tot in jouw kruin voelbaar is? Of ben je toe aan een de-stress massage met z’n eigen individuele accenten en alle aandacht voor jouw voeten?

lees verder

Holistische massage: herstel de Yin/Yang balans

Jördis Jacubczick

Deze integrerende holistische lichaamswerk sessie werkt diep herstellend op alle niveaus en is bijzonder voedend. Met mijn handen luister ik naar je lichaam en ga als het ware met je cellen in dialoog.

lees verder

Aan-geraakt worden

Johan Meijen

Ik werk met je lichaam, waarbij je aan-geraakt wordt afgestemd op wat er voor jou nodig is. Het doel is om je zelfhelend vermogen te stimuleren.

lees verder

Energetische Tantra Massage

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Een tantramassage kan helpen je innerlijke sensuele energie te onderzoeken en bewuster te worden. Je blokkades op seksueel gebied te onderzoeken en los te laten.

lees verder

Boeddhistische healing meditatie en massage

Ingeborg van Berkel

Op het healingveld geef ik massages en Boeddhistische healing meditaties die ervoor zorgen dat u weer volledig in uw eigen rust terugkomt.

lees verder

Medium, healer, masseur en sjamaan

Paul Melis

Vaak kan ik al van een afstand waarnemen waar iemand pijn of last van heeft. Als ik iemands handen vasthoud dan kan ik het lichaam scannen op o.a. energetische blokkades.

lees verder

Chinese Stoelmassage

Wouter Groen

Heb je last van spanningen in het hoofd, nek, schouders, bovenrug of armen? Of heeft jouw Qi of lichaamsenergie een boost nodig? Of ben je toe aan een diepgaande, de-stress massage met eigen accenten?

lees verder