Healingveld

Integratieve Massage

Marcel Mourik

Integratieve massage is een ontspanningsmassage voor het hele lichaam vanuit de holistische benadering. Met aandacht voor gevoel en emotionele beweging. Je wordt meegenomen naar een gebied van innerlijke stilte.

lees verder →

Systemisch werk via het lichaam

Xandra Snoeker

Met systemisch werk via het lichaam kun je op zielsniveau contact maken met wat jou nog hindert, oude emoties verwerken en opruimen wat niet van jou is.

lees verder →

Reading met het plantenorakel

Koen van der Schoof

Middels een reading wordt jouw ziel gelezen en ontvang je heldere inzichten over het pad dat je nu loopt. Er komt precies boven wat er voor jou op dit moment aan informatie beschikbaar is.

lees verder →

Sjamanistische healing

Cees Elenbaas

Een sjamanistische healing is intuïtief om je energie in balans te brengen. De healing wordt op lichamelijk, energetisch en zielsniveau gegeven. Door trommelen en zingen wordt contact gemaakt met de spirits.

lees verder →

Holistische massage: herstel Yin/Yang balans

Jördis Jacubczick

Deze integrerende holistische lichaamswerk sessie werkt diep herstellend op alle niveaus en is bijzonder voedend. Met mijn handen luister ik naar je lichaam en ga als het ware met je cellen in dialoog.

lees verder →

Chakra kristal healing

Andy van de Poel

Chakra kristal healing is een fijne belevenis. Het is ontspannend, doet je goed en helpt je vooruit. Het laat je voelen waar het voor jou werkelijk om draait en zet je aan om plezieriger te zijn in wie je werkelijk bent.

lees verder →

Boeddhistische healing meditatie en massage

Ingeborg van Berkel

Op het healingveld geef ik massages en Boeddhistische healing meditaties die ervoor zorgen dat je weer volledig in je eigen rust terugkomt.

lees verder →

Medium healer masseur en sjamaan

Paul Melis

Vaak kan ik al van een afstand waarnemen waar iemand pijn of last van heeft. Als ik iemands handen vasthoud dan kan ik het lichaam scannen op o.a. energetische blokkades.

lees verder →

Zielskaart reading

Ellen Alten

Kom een laagje dieper kijken in jezelf. De prachtige zielskaarten hebben een hoge energetische trillingsfrequentie en helpen je moeiteloos naar een dieper inzicht op een thema dat in je leven speelt.

lees verder →

Energetische Tantra Massage

Janine Vermeulen en Mark Naaborgh

Een tantra massage kan helpen je innerlijke sensuele energie te onderzoeken en bewuster te worden. Je blokkades op seksueel gebied te onderzoeken en los te laten.

lees verder →

Sat Nam Rasayan

Siri Satya Kaur

Het zelfbewustzijn en het zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en het wegnemen van een blokkade of veranderen van een ongewenste situatie vanuit de kracht van de bewustzijn wordt mogelijk.

lees verder →