Healingveld

Reconnective Healing

Marian Cornelisse

Tijdens de sessie werk ik met het energieveld van Licht en Liefde, waar geen woorden meer zijn. In dit helend energieveld worden we uitgenodigd om naar een Hoger Bewustzijn te gaan. Er ontstaat ruimte.

lees verder

Chinese Stoelmassage

Wouter Groen

Heb je last van spanningen in het hoofd, nek, schouders, bovenrug of armen? Of heeft jouw Qi of lichaamsenergie een boost nodig? Of kan je wel een diepgaande, ontspannende massage gebruiken?

lees verder

Energetische Tantra Massage

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Een tantramassage kan helpen je innerlijke sensuele energie te onderzoeken en bewuster te worden. Je blokkades op seksueel gebied te onderzoeken en los te laten.

lees verder

Het Orakel van de Gouden Godin

Patricia Mutsaerts

Tijdens een individuele sessie, kun je een krachtig en helder antwoord op je vragen verwachten, je krijgt inzicht in datgene wat je nodig hebt. Met zachtheid en passie kijken we naar je eigen mogelijkheden hierin.

lees verder

The Hangab Experience

Wouter Groen

Stel je even voor dat je ondersteboven hangt en jezelf in een omgekeerde wereld bevindt? Een ervaring die misschien wel teruggaat naar jouw kindertijd? Hoe is het om lichaam & geest even helemaal los te…

lees verder

Gechannelde boodschappen & Healing

Rob Derksen

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie zullen brengen. Je gaat meer ontdekken wie jij in wezen bent en waar je vermogens liggen.

lees verder

Healing sessies

Ingrid Kanters

Via handoplegging naar je energie kijken. Met impulsen aan lichaam en geest komen tot genezing en inzicht. De kosmische energieën stromen binnen, blokkades komen los en inzichten worden geopenbaard.

lees verder

Healing vanuit Ontwaakt Bewustzijn

Wilmar Vaartjes

Tijdens het healingwerk worden emotionele patronen tot op zeer diep nivo getransformeerd. Werkt vanuit ontwaakt bewustzijn, mogelijk door een persoonlijk intensief proces van innerlijke ontwaking.

lees verder

Energetische massage

Ingeborg

Voor een diepe verbinding tussen lichaam en geest kunt u bij mij terecht. Op het healingveld geef ik energetische ontspanning massages die ervoor zorgen dat u weer volledig in uw eigen rust terugkomt.

lees verder

InfiniteKi

Paul Melis

Vaak kan ik al van een afstand waarnemen waar iemand pijn heeft. Als ik iemands handen vasthoud dan kan ik het lichaam scannen op o.a. energetische blokkades.

lees verder

Sjamanistische Acupunctuur en Chinese kruiden

Marcoléon Baas

Naast allerlei vormen van acupunctuur maak ik gebruik van massage, stem, lichaamswerk, systemisch inzicht, voedingsanalyse, en Chinese Kruiden.

lees verder

Touch of Matrix

Irene Wolters

Door mijn heldervoelendheid voel ik de emoties die blokkeren. Door de techniek van Touch of Matrix wordt dit op een zachte manier geheeld. Ik behandel op een holistische wijze, vanuit Zuiver Bewustzijn.

lees verder

Tuina – Chinese Lichaamsmassage

Wouter Groen

Heb je behoefte aan een diepgaande, ontspannende lichaamsmassage? Of heb je het gevoel dat je een boost in jouw energie of weerstandsvermogen kan gebruiken? Heb je last van blokkades of…

lees verder

Voetreflexmassage

Wouter Groen

Krijgen jouw voeten de aandacht die zij verdienen? Voeten die jou iedere dag door de wereld dragen alsof het niets is. Wordt het niet eens tijd om hen te laten verwennen?

lees verder