Healingveld

Ayurvedische Meditatieve Massage

Janne van Berkel

Verdiep je festival ervaring met een Ayurvedische meditatieve massage. Vanuit verstilling en liefdevolle aandacht word je meegenomen op een innerlijke reis.

lees verder

Energetische Tantra Massage

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Een tantramassage kan helpen je innerlijke sensuele energie te onderzoeken en bewuster te worden. Je blokkades op seksueel gebied te onderzoeken en los te laten.

lees verder

Sat Nam Rasayan

Siri Satya Kaur

Het zelfbewustzijn en het zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en het wegnemen van een blokkade of veranderen van een ongewenste situatie vanuit de kracht van de bewustzijn wordt mogelijk.

lees verder

Chinese Stoelmassage

Wouter Groen

Heb je last van spanningen in het hoofd, nek, schouders, bovenrug of armen? Of heeft jouw Qi of lichaamsenergie een boost nodig? Of ben je toe aan een diepgaande, de-stress massage met eigen accenten?

lees verder

Healing sessies

Ingrid Kanters

Via handoplegging naar je energie kijken. Met impulsen aan lichaam en geest komen tot genezing en inzicht. De kosmische energieën stromen binnen, blokkades komen los en inzichten worden geopenbaard.

lees verder

Aan-geraakt worden

Johan Meijen

Ik werk met je lichaam waarbij je aan-geraakt wordt, afgestemd op wat er voor jou nodig is. Het doel is om je zelfhelend vermogen te stimuleren. Je kunt ervaren dat je lichaam een huis is om ontspannen in te wonen.

lees verder

Readingen met Siberisch Stenenorakel

Sandra Doosje

Het Siberisch Stenenorakel is een krachtig instrument dat antwoorden kan geven op levensvragen. Op het orakelbord vol symboliek worden 12 kristallen steentjes gegooid die verbonden zijn met levensgebieden.

lees verder

Sound Healing

Menno van Hout

Wees welkom in de belltent voor een heerlijke Sound Healing. Neem even de tijd, rust en ruimte voor een diepte ervaring in ‘tune’ met jouw wezenlijke zelf.

lees verder

Tuina – Chinese Lichaamsmassage

Wouter Groen

Tuina massage is een holistische, Chinese lichaamsmassage, die qua effectiviteit ondermeer te vergelijken is met sportmassage, shiatsu of triggerpoint massage, maar zich ook uitstekend leent voor ontspanning.

lees verder

Sjamanistische Acupunctuur en Chinese kruiden

Marcoléon Baas

Naast allerlei vormen van acupunctuur maak ik gebruik van massage, stem, lichaamswerk, systemisch inzicht, voedingsanalyse, en Chinese Kruiden.

lees verder

Voetreflexmassage

Wouter Groen

Heb je behoefte aan een massage van de voeten die tot in jouw kruin voelbaar is? Of ben je toe aan een de-stress massage met z’n eigen individuele accenten en alle aandacht voor jouw voeten?

lees verder

Holistische massage: herstel Yin en Yang balans

Jördis Jacubczick

Deze integrerende holistische lichaamswerk sessie werkt diep herstellend op alle niveaus en is bijzonder voedend. Met mijn handen luister ik naar je lichaam en ga als het ware met je cellen in dialoog.

lees verder