Rooster

In het linker menu staat het workshop rooster van het afgelopen jaar. Je krijgt een beeld hoe het programma opgebouwd is. Begin juni zal het rooster van 2018 beschikbaar zijn.

Het rooster is per dag en er is ook een plattegrond van het terrein. Op de plattegrond staan o.a. alle workshop ruimtes. Je kunt je eigen programma samenstellen. We doen niet aan inschrijvingen voor workshops. Ons idee is dat je gewoon op tijd naar de workshop van je keuze gaat. Voor de sessies op het Healingveld kun je wel inschrijven. Bij alle healers liggen inschrijflijsten.

Het rooster per dag en de plattegrond kun je uitprinten. De knop zit boven aan de betreffende pagina. Ook iedere workshop en healer kun je apart uitprinten. Tijdens het festival zijn in de Piramide koffieshop 2 mappen beschikbaar met een beschrijving van de workshops.

Maaltijden
Lunch en diner in de eetzaal en de grote tent op het healingveld gaan in shifts om lange rijen en grote drukte te vermijden. Ontbijt is alleen in de eetzaal. Het eten wordt steeds vers neergezet en aangevuld. Er zal nooit te weinig zijn. Je hoeft je niet te haasten naar het buffet. Beter is wachten tot de volgende shift. Als je klaar bent met eten is het fijn als je plaatsmaakt voor een ander. Dat betekent dus ergens anders (buiten op het terras of in de piramide koffieshop) gezellig verder praten.

Corvee
Het is de bedoeling dat iedereen tijdens het festival 1 afwasbeurt of eetzaal opruimdienst doet. Hiervoor wordt een rooster gemaakt. Dit rooster wordt bij de eetzaal opgehangen. Je kunt n.a.v. je programma kiezen wanneer jij wilt. De corvee in de afwaskeuken gaat ook in shifts. Zo kunnen we elkaar aflossen. Handig om even op je rooster de tijd van jouw corveedienstje te schrijven.

 1e shift2e shiftEinde
Ontbijt07.30 uur8.30 uur9.30 uur
Lunch12.30 uur13.00 uur13.30 uur
Diner17.30 uur18.00 uur19.00 uur