Rooster

In het menu staat het workshop rooster van 2022!

Het rooster is per dag: vrijdag – zaterdag – zondag
Er is ook een plattegrond van het terrein. Op de plattegrond staan onder anderen alle workshop ruimtes.

Je volgt 1 workshop per dagdeel. Dat is zes workshops in het hele weekend. Duur van de workshop is twee uur. Je stelt je eigen programma samen. Dat kan vooraf of tijdens het weekend tot voor aanvang van de workshop. Je kunt tot op het laatste moment een keuze maken voor een workshop, er is geen inschrijflijst. Volg je intuïtie en voel wat past bij jou. Het gaat om jouw persoonlijke innerlijke reis. En die kan soms om verschillende redenen anders lopen dan wat je van te voren als programma bedacht hebt. Laat je verrassen!

Het openingsceremonie (vrijdagochtend) en eindceremonie (zondagmiddag) is voor iedereen toegankelijk.

Voor de sessies op het Healingveld kun je ter plekke inschrijven. Bij alle healers liggen inschrijflijsten.

Het rooster per dag en de plattegrond kun je uitprinten. De knop zit boven aan de betreffende pagina. Ook iedere workshop en healer kun je apart uitprinten.

Maaltijden
Ontbijt, lunch en diner is in de eetzaal van de witte villa. Voor lunch en diner is er ook een buffet in de Piramide. Om lange rijen en grote drukte te vermijden wordt er gewerkt met meerdere shifts en twee buffetten. Het eten zal klaar staan op een buffet met zelfbediening. Er zal nooit te weinig zijn. Je hoeft je niet te haasten naar het buffet.

Afwasbeurt
Heel fijn en zeer op prijs gesteld wordt het dat iedereen zich 1x in het weekend meldt tijdens of na de maaltijd voor hulp bij de afwas. Ook als dankbaarheid en respect voor het keukenpersoneel, de vrijwilligers en voor het fantastische eten dat je krijgt!
Er hangt een inschrijflijst op de deur van de eetzaal!

 1e shift2e shiftEinde
Ontbijt07.00 uur8.00 uur9.00 uur
Lunch12.30 uur13.00 uur13.30 uur
Diner17.30 uur18.00 uur18.30 uur