Vrouw Zijn: Je Roeping Leven

vrouwzijn
Stefanie Bussing

Heb jij het verlangen om oude patronen te doorbreken, dieper contact te maken met jouw vrouwelijke essentie en het leven te leven waarvoor jij bedoeld bent?

Steeds vaker hoor ik vrouwen in mijn praktijk zeggen: ‘Ik ben zo moe van alle ballen die ik in de lucht probeer te houden.’ In de onderstroom neem ik dikwijls een familiedynamiek waar, waardoor deze vrouwen niet vrij zijn om hun eigen plek in te nemen in het familiesysteem en hun eigen levenspad te gaan. De levensstroom kan niet vrij en voluit stromen, met schaarste aan energie als gevolg.

Tijdens de workshop reis je samen met andere vrouwen door het systemische veld. Je maakt o.a. contact met de generaties vrouwen die jou zijn voorgegaan in de vrouwenlijn en we maken de levensstroom vrij op vragen die voor jou in het hier en nu spelen en jou belemmeren in het leven van jouw zielsmissie. Met hulp van familieopstellingen kijk je naar jezelf als vrouw en naar datgene dat je nog weerhoudt om jouw innerlijke kracht en zielsmissie volledig te ervaren. Uit het werk met opstellingen blijkt dat het doorzien van onderliggende relatiepatronen bevrijdend werkt in het kunnen leven van jouw zielsmissie.

De ervaring is dat zowel de vragensteller als de representant nieuwe inzichten krijgt over vragen die spelen rondom je huidige situaties, je dromen of iets dat nog speelt uit je verleden. Ook als je nog niet bekend bent met familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm aan den lijve te ervaren.

www.beallyoucanbe.nl