Voetreflexmassage

wouter
Wouter Groen

Duur sessie: 1 uur
Bijdrage: 40 euro

Krijgen jouw voeten de aandacht die zij verdienen? Voeten die jou iedere dag door de wereld dragen alsof het niets is. Wordt het niet eens tijd om hen te laten verwennen?
Voetreflexmassage
Voetreflexologie is zowel een eigenzinnige als een effectieve voetmassagemethode. Eigenzinnig omdat het uitgaat van een geheel eigen visie op de werking van het menselijk lichaam, effectief omdat het – werkend met slechts het onderste deel van het lichaam – goede resultaten weet te boeken bij zowel lichamelijke en/ of geestelijke klachten in het hele lichaam.

Ik beoefen een bijzondere combinatie van de westerse en Chinese voetreflexologie. De kern van de methode is dat het op een natuurlijke manier de energie in jouw lichaam in balans brengt. Door de voetzones (die veelal verbonden zijn met de verschillende organen), de meridianen en de daarmee verbonden acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën op de juiste manier te behandelen kan het orgaan en/of de energie weer in balans worden gebracht.

Als ‘special’ bied ik tijdens het festival een anti-stress behandeling aan. Een krachtige energetische, ontspannende behandeling tegen allerlei vormen van stress. De speciale festival-bijdrage voor deze behandeling (1 uur) bedraagt 40 Euro. Wees welkom!

Website: www.praktijkdehanden.nl

feetcard