Universeel Klankhealing Concert


Anne en Jacinta

Een uitnodiging voor een innerlijke reis. Drijf mee op de golven van resonanties naar de klank van de stilte……

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit klankbad. Een reis zonder grenzen op de klanken en frequenties van onze instrumenten; de helende frequentie van licht en liefde.

Terwijl je comfortabel ligt of zit op een matras wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam vult de ruimte zich met de klanken en kan je ervaren hoe de frequenties op jou inspelen en gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke trilling. Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij diverse etnische instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo e.a. instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit ‘het veld van gelegenheid’ waar alles mag en niets moet. Een ieder kan eruit halen wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel. Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.

Anne & Jacinta van Inresonantie geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Door onze jaren lange ervaring en ontwikkeling in het werken met de helende kracht van de klanken hebben wij de concerten die wij geven steeds verder kunnen ontwikkelen en verfijnen. Wij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid. Waarbij wij ons verbonden voelen met de bron en alles wat leeft. We verwelkomen je graag op een van onze concerten.

www.inresonantie.nl