Trancedans Ritueel


Brenda van Broekhoven

Als we de schoonheid van het mysterieuze ervaren, maken we contact met onze bron van waaruit we kunnen creëren. In een trancedans ritueel maak je een innerlijke reis waarbij je intentie de rode draad is in jouw persoonlijke dans. Trancedans is een geblinddoekte dans en het is gebaseerd op een eeuwenoude sjamanistisch ritueel voor heling en inzicht.

De muziek is ritmisch, oer, en op momenten intens. Steeds weer wordt je uitgenodigd om je ervaring te omarmen en mee te nemen in je dans. Na deze dynamische dans is er een tijd om te liggen en rusten in een staat van no-mind, zodat je dans kan integreren.

Bandana’s (blinddoeken) zijn aanwezig, maar je kunt er ook zelf één meenemen. Neem zelf in ieder geval een dekentje mee. Zorg dat je vooraf voldoende hebt gedronken, want tijdens de dans is het fijn om in de flow te blijven.

Brenda van Broekhoven van Heart Beat Evolution begeleidt de trancedans. Vooraf geeft zij uitleg over het proces en de veiligheid en met elkaar oefenen we de breath-of-fire. Brenda komt uit Rotterdam waar ze sinds 5 jaar wekelijks Biodanza geeft en sinds enkele jaren trancedans. Daarnaast werkt ze als facilitator en (NLP) trainer in het bedrijfsleven met een oorspronkelijke achtergrond in technische natuurkunde. Liefde, openheid, afstemming en moed zijn belangrijke waarden voor haar. Brenda houdt van een avontuurlijke en teder leven.

www.heartbeatevolution.com