The Sound Of Love

The Sound Of Love
Mantra zingen met Linda & Peter
The sound of love
Liefde is de intentie waarmee wij de Wereld toezingen! Met mooie, hartverwarmende teksten willen wij een bijdrage leveren om de Liefde in de wereld te laten groeien.

Met muziek en teksten uit alle culturen en religies over de hele wereld, zingen we alle kleuren van de regenboog bij elkaar tot een warm licht dat de wereld omsluit. Oud en nieuw brengen we samen, door het zingen van mantra’s in het Sanskriet (Een Oertaal) tot aan hedendaagse (Pop)liedjes. Ook zelfgeschreven mantra’s komen aan bod, waardoor het allemaal nog verrassender wordt!

De samenzang wordt begeleid door diverse muziekinstrumenten, zoals: harp, gitaar, tampura, shrutibox, xylofoon, klankschalen, djembé en diverse andere percussie instrumenten. Zo heeft elke mantra weer zijn eigen sfeer; soms bruisend en vrolijk, soms klein en teer.

Hoe je stem ook klinkt; we nodigen iedereen van harte uit om in verbinding samen te zingen. Want samen zingen brengt ons naar ons hart. Het hart dat niet oordeelt, maar één is met alles en iedereen!

Om Parama Prema ofwel Let Love Rule!!!

www.dedansendevlinder.nl/mantrazingen