Soul Collage


Clasien Hundersmarck
Soul Collage
Introductie SoulCollage® op vrijdagavond
We gaan intuïtief aan de slag met plaatjes uit tijdschriften, om een SoulCollage® kaart te maken. Je hoeft niet te denken. Laat het kind in jezelf zijn gang maar gaan. Je maakt een compositie die nu bij je past. Laat je verrassen door wat er ontstaat. Aan het eind van de workshop gaan we, aan de hand van een aantal vragen, onze kaarten “lezen”.
Iedere kaart die we maken verbeeldt een stukje van ons zelf, van onze ziel, onze subpersoonlijkheden. De SoulCollage® kaarten laten ons de energie zien die zich vandaag aan dient en verbeeldt wil worden. Ze geven ons inzicht in wat we nodig hebben en/of wat we kunnen bieden.
Soul Collage
SoulCollage®workshop op zaterdagavond
Tijdens deze workshop gaan we een SoulCollage® kaart maken van onze Genezer.
Na een korte inleiding gaan we weer zelf aan de slag om intuïtief een SoulCollage® kaart te maken van de aanwezige materialen. Al passend en schuivend verbeeld je een energie/subpersoonlijkheid die zich wil laten zien. Aan het eind van de workshop gaan we onze kaart “lezen”.

Clasien Hundersmarck
Ik krijg energie van creatief bezig zijn. Dit wil ik als creatieve coach anderen ook laten ervaren. Even tijdloos bezig zijn en weer contact met jezelf maken, zonder te hoeven presteren. Lekker puur en alleen op je gevoel je binnenwereld naar buiten brengen. Al spelend en vrij. Vaak zijn we vergeten hoe dit is en durven we niet meer nu we volwassen zijn. SoulCollage® is een laagdrempelig medium om dat te doen. Je hoeft niet creatief te zijn, alleen de plaatjes bij elkaar te zoeken die professionele fotografen gemaakt hebben, zodat het er direct al goed uitziet.

www.debontemerel.nl