Rooster 2019

In het menu staat het workshop rooster van 2019. Je krijgt een idee hoe het programma van het Healing Festival eruit komt te zien. Een aantal docenten zal ook voor 2020 in het programma opgenomen worden. In juni verschijnt het complete nieuwe rooster op de website.

Het rooster is per dag en er is ook een plattegrond van het terrein. Op de plattegrond staan onder anderen alle workshop ruimtes. Je volgt 1 workshop per dagdeel. Dat is zes workshops in het hele weekend. Duur van de workshop is 2 tot maximaal 2,5 uur. We doen niet aan inschrijvingen voor workshops. Ons idee is dat je gewoon op tijd naar de workshop van je keuze gaat.

Je stelt je eigen programma samen. Dat kan vooraf of tijdens het weekend in het moment. Volg je intuïtie en voel wat past bij jou. Het gaat om jouw persoonlijke innerlijke reis. En die kan soms om verschillende redenen anders lopen dan wat je van te voren als programma bedacht hebt. Laat je verrassen!

Het openingsritueel (vrijdagochtend) en eindritueel (zondagmiddag) in de grote zaal (Lariks) is voor iedereen toegankelijk.

Voor de sessies op het Healingveld kun je wel inschrijven. Bij alle healers liggen inschrijflijsten.

Het rooster per dag en de plattegrond kun je uitprinten. De knop zit boven aan de betreffende pagina. Ook iedere workshop en healer kun je apart uitprinten. Tijdens het festival zijn in de Piramide twee mappen beschikbaar met een beschrijving van de workshops.

Maaltijden
Ontbijt, lunch en diner is in de witte villa. Er zijn twee buffetten. Een in de eetzaal en een in een tent buiten achter de villa aan de kant van het ven. Om lange rijen en grote drukte te vermijden kan je ook wat later komen dan de aanvangstijd (2e shift). Het eten wordt steeds vers neergezet en aangevuld. Er zal nooit te weinig zijn. Je hoeft je niet te haasten naar het buffet.

Corvee
Het is de bedoeling dat iedereen tijdens het festival een afwasbeurt of eetzaal opruimdienst doet. Hiervoor wordt een rooster gemaakt. Dit rooster wordt bij de eetzaal opgehangen. Je kunt naar aanleiding van je programma kiezen wanneer jij wilt. De corvee in de afwaskeuken gaat ook in shifts. Zo kunnen we elkaar aflossen. Handig om even op je rooster de tijd van jouw corveedienst te schrijven.

 1e shift2e shiftEinde
Ontbijt07.30 uur8.30 uur9.00 uur
Lunch12.30 uur13.00 uur13.30 uur
Diner17.30 uur18.00 uur18.30 uur