Reading met het plantenorakel

Reading met het plantenorakel
Koen van der Schoof
Reading met het plantenorakel
Duur Sessie: 30-45 minuten
Bijdrage: € 20,-
Reading met het plantenorakel
Ontvang waardevolle boodschappen uit de plantenwereld. Het plantenorakel is door Koen zelf ontwikkeld en bestaat uit 54 verschillende planten. Hij brengt je in contact met de spirits en de unieke kwaliteiten van de bomen, struiken, klimplanten en kruiden.

Middels een reading wordt jouw ziel gelezen en ontvang je heldere inzichten over het pad dat je nu loopt. Er komt precies boven wat er voor jou op dit moment aan informatie beschikbaar is, wat je kan helpen om krachtiger je volgende stap in je leven te maken. Laat de planten voor je spreken!

Over Koen
Met de Merlijnopleiding, losse workshops en de nodige praktijkervaring heb ik een uitstekende bagage om jou te kunnen helpen met allerhande levensvragen. Met doelgerichte antwoorden en praktische vaardigheden laat ik je terugkeren naar je eigen kracht, zodat je weer stevig staat als vormgever van je eigen leven. Ik werk graag met de elementen, edelstenen, de bosgod Pan en de energie van draken en eenhoorns. Na een behandeling krijg ik van mijn klanten vaak te horen dat mijn zachte maar tevens krachtige aanpak en mijn helder weten kwaliteiten zijn waarmee ik me onderscheid.

www.raidohealing.com