Pulsing

pulsing
Lize en Esmée

Bij het pulsen lig je gekleed op de massagetafel en word je ritmisch bewogen oftewel gepulst. De bewegingen zijn heel klein, zacht en subtiel, of groot en speels. En geven vaak een gevoel van diepe ontspanning, speelsheid, troost, koestering en geborgenheid. Blokkades in het lichaam worden uitgenodigd te smelten en je natuurlijke, vitale energiestroom kan weer op gang komen.

Daarnaast nodigt het pulsen uit tot een diep voelen en verwelkomen van zowel de prettige als de onprettige gevoelens die er in jezelf zijn. Met het erkennen en verwelkomen kunnen gevoelens transformeren. Je kan weer thuiskomen bij jezelf en de heelheid in jezelf ervaren.

Pulsen is een liefdevolle en eenvoudige methode die bekend staat om haar zachte kracht. Esmée en Lize van de School voor Holistic Pulsing (www.holistic-pulsing.nl) geven een workshop pulsing op het Healing Festival. Wil je het pulsen zelf ervaren? Kom dan naar onze workshop, waarbij je naar aanleiding van een demonstratie zelf iemand gaat pulsen en ook gepulst zult worden.

Website Lize: www.welkomlijf.nl