Oriëntaalse Arabische muziek

Oriëntaalse Arabische muziek
Nazeer Abdulhai en Jacobus Thiele
Oriëntaalse Arabische muziek
Op vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur kun je genieten van Oriëntaalse Arabische muziek op het buitenterras van de Piramide met twee talentvolle muzikanten Nazeer Abdulhai en Jacobus Thiele.
Oriëntaalse Arabische muziek
Nazeer Abdulhai
Is een oud-speler die van oorsprong uit Syrië komt. Hij volgde een bachelor Arabische muziek aan het conservatorium van de stad Homs. In 2015 kwam Nazeer naar Nederland met zijn talent en passie om zijn dromen waar te maken om het traditionele oud instrument in een nieuw daglicht te plaatsen. In 2016 begon Nazeer zijn Bachelor aan het conservatorium van Rotterdam Codarts voor Turkse Ottomaanse muziek. Daarna creëerde hij zijn band Trico om met plezier verschillende soorten muziek te spelen zoals latin, flamenco en jazz.

Jacobus Thiele
Is een percussionist en drummer afkomstig uit Braunschweig, Duitsland. Tijdens zijn bachelor aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam specialiseerde hij zich in Turkse en Arabische percussie. Hij is actief in verschillende stijlen variërend van jazz tot pop en van opera/theatershows tot wereldmuziek projecten. Hij bracht onlangs zijn eerste Solo Percussion EP “Melting Textures” uit onder het label TRPTK.