Healing Festival

Openingsritueel
Met het Openingsritueel zullen we je van harte welkom heten op het festival en een handreiking doen de dagelijkse besognes los te laten. We openen onszelf voor het grotere, onbegrensde veld van Bewust Zijn. Cle Burgers zal in een geleide meditatie een ieder uitnodigen het kleine zelf te laten oplossen in het kosmische zelf. Je komt in het veld van grenzeloze bewustzijn. In dit veld van onbeperkte mogelijkheden zie en ervaar je dat je leeft in een wereld van onderlinge afhankelijkheid waar al het leven verbonden is met elkaar. Jou bestaan kan niet gescheiden zijn van je ouders, broers, zussen, leraren, vrienden en alle mensen die nu leven of in het verleden. Het hele universum en alle vormen van leven stromen door je lichaam, geest en bewustzijn. De mensheid is een tribe, een stam, een volk waar je deel van bent.

Na het contact naar binnen zoeken we het contact met de ander en de groep. Dit doen we onder leiding van Coen Tuerlings in samenwerking met Menno van den Hout en Bianca Hulleman. Je wordt uitgenodigd een Tribal Circle te vormen waar je thuiskomt in je eigen proces van ontwaken, gericht op het ervaren van de Tribal Spirit via adem, beweging, geluid en aanraking.

Cle Burgers
Organisator van het Healing Festival. Haar passie is het begeleiden van mensen in het leven van hun hoogste potentie. Daarbij maakt zij gebruik van haar persoonlijke ervaringen, inzichten en wijsheden in combinatie met methodieken en meditaties verworven in diverse opleidingen en bij leermeesters. Als trainer en coach heeft ze een rijke ervaring in het begeleiden van mensen in transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkeling.

Coen Tuerlings
Coen noemt zichzelf een “Tribal Coach”, een expert in krachtvelden en resonantie bewustzijn binnen relaties en groepen. Een Tribal Coach laat zich beïnvloeden door oorspronkelijke denkwijzen van sjamanistische gemeenschappen en creëert nieuwe technieken die ten dienste staan voor de gemeenschap in het algemeen. Coen Tuerlings ontwikkelde verschillende sjamanistische Technieken zoals Tribal Coaching, Tribal Circles, Tribal Warrior, Tribal Master,  Shaman Voice en  Soundfulness, beïnvloed door inheemse en rituele tradities. Het zijn eenvoudige en krachtige technieken die een bewust contact stimuleert met andere realiteitsniveaus waarbinnen transformaties kunnen plaatsvinden. De informatie die inzichtelijk wordt, kan een waardevolle aanvulling zijn op de realiteit van het dagelijkse niveau. Een aanvulling die vaak niet voor de hand ligt en opmerkelijke resultaten levert.

Menno & Bianca
Bianca is creatief en heeft een sterke verbinding met de natuur. Menno werkt op natuurlijke wijze met klank en muziek. Samen bundelen ze hun krachten en verweven die tot een inspirerend aanbod van natuurlijke activiteiten waarin klank, muziek, creativiteit en natuurverbinding centraal staat. Hun aanbod nodigt, in een ongedwongen sfeer en op basis van gelijkwaardigheid, uit tot een diepere verbinding met je Zelf en met het Leven zelf.