Healing Festival

Openingsritueel
Met het Openingsritueel zullen we je van harte welkom heten op het festival en een handreiking doen de dagelijkse besognes los te laten. We openen onszelf voor het grotere, onbegrensde veld van Bewust Zijn. Cle Burgers zal in een geleide meditatie een ieder uitnodigen het kleine zelf te laten oplossen in het kosmische zelf. Je komt in het veld van grenzeloze bewustzijn. In dit veld van onbeperkte mogelijkheden maak je met behulp van een intentie contact met je diepste verlangens en wensen voor wat je graag wilt vinden of bereiken in dit leven. Laat het festival een begin zijn voor de manifestatie hiervan!

Na het contact naar binnen zoeken we het contact met de ander en geef je expressie aan wie je bent. Dit doen we onder leiding van Martijn Nanninga en Andrea Hauser die je in zang en beweging uitnodigen naar buiten te komen en jezelf uit te drukken met liederen uit allerlei tradities, culturen en spirituele richtingen. De liederen worden begeleid op gitaar en accordeon.

Cle Burgers
Organisator van het Healing Festival. Haar passie is het begeleiden van mensen in het leven van hun hoogste potentie. Daarbij maakt zij gebruik van haar persoonlijke ervaringen, inzichten en wijsheden in combinatie met methodieken en meditaties verworven in diverse opleidingen en bij leermeesters. Als trainer en coach heeft ze een rijke ervaring in het begeleiden van mensen in transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkeling.

Andrea Hauser
Andrea is werkzaam als muziektherapeute, zangpedagoge en muzikante. Ze vindt het heerlijk om mensen tot zingen te kunnen verleiden. Ze wil vrijheid, spontaniteit en openheid in het zingen brengen en zingend verbinden. Door te zingen wordt de mens achter de mens zichtbaar. Het contact en de communicatie met elkaar door samen te zingen verplaatst zich naar een ander bewustzijnsniveau. Voor haar is zingen een van de meest krachtige gereedschappen die wij als mens tot onze beschikking hebben, om zelfhelende processen op gang te brengen, op individueel maar ook op maatschappelijk niveau.

Martijn Nanninga
Heerlijk om te zingen, muziek te maken, mensen te inspireren tot zingen. Ik heb flamencogitaar gestudeerd, in Spanje geleefd en ben gevormd door deze intense muziek, het ritme, de verfijnde gitaartechniek en altijd het samenspel met zang en dans. Pas veel later ontdekte ik zelf het zingen en met name het zingen van mantra’s en andere spirituele liederen. Het maakte de kring rond: het zingen van deze liederen brengt me steeds bij het nu, bij mijn adem, mijn emotie. Het is prachtig me van daaruit te verbinden met anderen en met iets veel groters. Mijn inspiratie: vele prachtige flamencozangers en musici, de Romantische opera, mijn teachers aan de coachopleiding van de Baak, de overgave van de TaKeTiNa, de Argentijnse tango met Astor Piazzolla en zeker niet te vergeten: Miten met zijn humorvolle wijsheid en prachtige muziek.
www.heerlijkzingen.nl
www.singingfactory.com

Terence Samson
Terence Samson is een percussie multi-instrumentalist met een speciale interesse in stijlen en songs uit verschillende werelddelen. Muziek verbindt en inspireert. Tijdens de begeleiding van sessies en bij concerten wordt er veel gespeeld met zang, ritme, dynamiek, melodie, kleur en stilte. De instrumenten die worden bespeeld en gecombineerd hebben een grote diversiteit aan culturele en muzikale geschiedenis. Terence Samson speelt zijn instrumenten geïnspireerd door melodie, kleur en “sound”. Met zijn spel en klankkleur wordt altijd een combinatie van invloeden gemaakt. India meets brasil en een ritme uit Noord-Afrika wordt gecombineerd met een Europese melodie of minimal music. De wereld is te mooi om niet met elkaar te verbinden. Helemaal vanuit een muzikaal perspectief!