No Bodywork


Johan Meijen en Katerine Atman

Kom je met ons mee…
Op het pad van spelen…
Om weer eens te ervaren hoe het is, als je helemaal niets moet…
Vanuit moeiteloosheid bewegen (Trager/Mentastics)…
Vanuit moeiteloosheid door je eigen adembeweging en lichaamsimpulsen bewogen te worden (Tantrische tandava-dans) op mooie zachte muziek….

We verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, genieten, verdiepen, ontroering, ontspanning en heelheid. In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding ervaren worden. Het veld van “ZIJN” dat in ons aanwezig is,….. en ook overal om ons heen.

Johan en Katerine vullen elkaar aan op het gebied van werken met het lichaam. Vaak ontstaat er een diepe ontspanning wanneer ze samen werken. Ze genieten van elkaars methoden, inzichten en ervaring. Ze delen dit graag met jou.

Johan Meijen
Wat vertelde mijn lichaam mij? Na diverse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik geïnteresseerd geraakt in Rebalancing en heb ik de driejarige Rebalancing opleiding gevolgd. De ingang van het lichaam bleek een nieuwe wereld met veel potentie te openen. Om het werken met anderen nog meer handen en voeten te geven heb ik tevens de driejarige opleiding tot Somatic Experiencing/Traumatherapie gevolgd. Dit geeft mij veel mogelijkheden om iets te kunnen betekenen voor mensen die een bepaalde problematiek ervaren of zichzelf verder willen ontwikkelen. Aansluitend heeft de Trager opleiding me geleerd dat werken met het lichaam vanuit “Hoe kan het vrijer,  hoe kan het gemakkelijker en hoe kan het zachter” een diepe effect kan hebben om dagelijkse spanning los te laten en meer levenslust te ervaren.

Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk op het gebied van lichaamsgerichte therapie en coaching. Vanuit Rebalancing, Trager en Traumatherapie begeleid ik mensen naar meer bewustzijn, waarbij bestaande patronen gevoelt, herkend en doorbroken kunnen worden en daardoor nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden.
www.rebalancer.eu

Katerine Atman
Eén van mijn grootste inspiratiebronnen is de Humaniversity in Egmond aan Zee. Daar heb ik duidelijk kunnen ervaren hoe je “eigen waarheid spreken” je een sterker mens maakt. Daarnaast hoezeer we elkaar als mensen nodig hebben om elkaar vast te houden, lief te hebben, te ondersteunen en altijd weer de verbinding op te zoeken en vrienden te zijn. De woorden van Osho, die ik met me mee draag gaan daar ook over: SHARE yourself, Share your love, Share your pain, Share your beauty.
www.healingtantra.nl