Maya astrologisch consult

Maya Astrologie

Hilda Schmelt

Maya astrologie, dé astrologie van de Nieuwe Tijd geeft je op eenvoudige wijze inzicht in jezelf, zoals o.a. je gids, je valkuil, je uitdaging en je kracht en het geeft inzicht in je relaties. Op het Healing Festival waar vaak veel wordt aangeraakt, helpt Maya astrologie je met het inzicht, waardoor het op zijn plek kan vallen.

Maya astrologie maakt gebruik van de heilige kosmische Maya kalender, de Tzolkin. Deze kalender brengt synchroniciteit en dat is wat er vaak gebeurt in een Maya reading. Een Maya reading geeft vaak veel herkenning en dat wat mag worden aangeraakt komt weer in je bewustzijn. Maya astrologie brengt je weer terug naar je essentie. Een Maya reading is een contact in het moment en door aanwezig te zijn in het moment gebeurt er vaak iets magisch. Maya astrologie is daarbij het middel dat als een rode draad door het gesprek heen loopt.

Maya reading:

  • 45 min. voor € 20,-
  • 1 uur € voor € 25,-

Ben je alleen maar nieuwsgierig naar je Galactische signatuur?
Ik reken die voor je uit voor € 5,- .

Verder kun je bij mij terecht voor alle informatie over Maya horoscopen. Deze zijn een prachtig hulpmiddel die je helpt in deze tijd van grote transformaties. De Maya levenshoroscoop geeft je inzicht in jouw zielepad en is jouw richtingaanwijzer naar het pad van moeiteloosheid. Met deze festival aanbieding krijg je € 5,- korting op jouw bestelling van de Maya levenshoroscoop, normale prijs: € 40,- digitale versie of € 50,- gebonden versie.

Sinds 2000 verdiep ik mij in de Mayakalenders en sinds 2006 leef ik dagelijks met de Tzolkin en de natuurlijke tijd. De Maya astrologie is daar vanzelf uit voortgekomen, omdat de Maya zonnezegels je zoveel inzicht geven. In 2012 ben ik begonnen met het geven van workshops en cursussen en ben ik steeds meer op beurzen en festivals te vinden. Ik heb jaren gewerkt aan het ontwikkelen van de Maya horoscopen zoals je die nu op mijn site vindt en als witte Wind blijf ik daar iedere keer nog weer aan schaven en verfijnen en vooral doorleef ik alles.

Naamloos

Website: www.maya-astrologie.nl