The LSB Experience

LSB Experience
Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek

De band heeft een voortreffelijke sound die veel muziekliefhebbers aanspreekt. Geinspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van o.a. Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. Muziek die The LSB Experience altijd al wilden spelen, songs met een kop en staart, vocal harmonies en lekker gitaarspel. Prachtig materiaal voor een avondvullend programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen. De liedjes worden met hart en ziel gespeeld en krijgen als vanzelf de LSB sound waarmee ze steeds meer harten veroveren.

Ook in het buitenland doen ze het goed met bijvoorbeeld hun debuut op de Australische radio! Drie nummers van hun album “The Experience” (“Your Disguise”, “The Long Road Home” en “This Song”) werden gedraaid in het programma “Morning Magazine”, Nummers van The Experience zijn voorts onderdeel zijn van een 6 uurs pakket, gedurende 6 weken lang!

Ze doen voorts met cabaretier Dolf Jansen een theateroptreden: ‘ The Story of The Troubadour’. Radio DJ Tineke de Nooij is dolenthousiast over hun sound en de band heeft al menig privéoptreden bij haar gedaan.

Mis het niet! Vanaf de eerste noten tot en met hun daverende toegift met bijvoorbeeld ‘Hotel California’ zal de band je raken met perfecte close-harmony vocalen, gevoelige softrock, pakkende gitaarsolo’s, een puike ritmesectie met uitstekend drum- en basspel én regelmatig kippenvel op je armen.

www.thelsbexperience.com