Liefde en Verbinding


Jacqueline Snelder

Wat straal je uit en wat krijg je terug?
Deze workshop richt zich op verbinding maken en contact vanuit wie je werkelijk bent. Via leuke humorvolle oefeningen kom je op een veilige manier in contact met jouw unieke manier van uitreiken.

Jacqueline Snelder
Eigenaar van Inner-life opleidingen voor jaaropleidingen en de 4-jarige erkende opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut waar mensen een gedegen opleiding kunnen volgen tot therapeut. De afgelopen jaren heb ik, naast mijn individuele therapiepraktijk, vele groepen mogen geven in Nederland, Frankrijk en India.
Ik werk in mijn Praktijk zowel met mannen als met vrouwen die op zoek zijn naar een pad van innerlijke ontwikkeling en of ook via Ayurveda aan hun gezondheid willen werken. Of via relatietherapie meer zicht op de dynamiek in hun relatie willen verkrijgen.
Het werken met mensen, zowel individueel als in groepen is mijn grootste passie. Ik heb van alle mensen die ik heb ontmoet en nog steeds ontmoet zo ontzettend veel geleerd. En nog steeds leer ik bij, elke dag.
Voor mijn Ayurveda studie en verdieping in vedische filosofie ben ik zes maal in India geweest, waarvan drie keer met een groep studenten van onze opleiding. India heeft echt mijn hart.

www.innerlifeopleidingen.nl