Hőőmii – Mongoolse en Tuvaanse Keelzang

Hőőmii - Mongoolse and Tuvaanse Keelzang
Menno van den Hout
Hőőmii – Mongoolse and Tuvaanse Keelzang
Verken en ontdek de onverwachte kracht en mogelijkheden van je eigen stem door gebruik van de technieken uit een boeddhistisch sjamanistische zangtraditie die zowel rijk is in klank, alsook rijk in de zin van de diepe connectie die het heeft met Moeder Aarde. De zangstijlen waarmee je kennis gaat maken zijn de stijlen van nomadische herders van bergen en steppen van Mongolië en Tuva. Doe mee en maak verbinding met de subtiele kracht die in je eigen stem verscholen ligt. Je hoeft geen zangervaring te hebben om goed mee te kunnen in deze ervaring maar dat mag natuurlijk wel.
Hőőmii – Mongoolse and Tuvaanse Keelzang
De workshop begint met een geleidde meditatie, gericht op klank om in de juiste gemoedstoestand te komen en jezelf te openen voor het waarnemen van klank op een andere manier.

Menno is een groot liefhebber van etnische muziek en is ervaren in het spelen op en lesgeven in verschillende etnische instrumenten. Één van deze instrumenten is de menselijke stem toegepast op een, voor ons Westerlingen, minder gebruikelijke manier. Het lesgeven in sjamanistische zangtechnieken maakt van hem een gelukkige man en hij deelt dat geluk heel graag met jou.

www.hetiseral.nl
www.facebook.com/hetiseral.nl