Healing Touch: verbinding en balans


Wietzke van Oene

Chakra connection op jezelf en chakra behandeling met elkaar.
Een Healing Touch techniek die je met jezelf kan doen, maar ook in twee- of drietallen. Nadat de handposities bekend zijn, gaan we dit op de massagetafels met elkaar doen. De chakra connection helpt om te verbinden en meer in evenwicht te komen. Dit versterkt jouw weerbaarheid en geeft je energie.

Wie wil meedoen hoeft geen ervaring met energetisch werk te hebben. We maken door een lichte aanraking via onze handen en hartenergie contact met de chakra’s om de levenskracht uit te nodigen in evenwicht te komen en te stromen. We zitten op de grond, stoeltjes en gebruiken ook massagetafels. Er is ook wat tijd voor informatie over Healing Touch en vragen daarover. Wil je meer concreet weten hoe dit is en het zelf ervaren kom dan naar deze workshop.

Healing Touch is een liefdevolle, krachtige, ontspannende en helende bio-energetische therapie, met als doel gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en in balans te brengen.

De Healing Touch therapeut werkt vanuit het holistisch principe met het energieveld (aura), de energiecentra (chakra’s) en energiebanen (meridianen) ter ondersteuning en versterking van het natuurlijk immuun- en energiesysteem. Alles draait om het stimuleren van het zelfregulerend en zelfgenezend vermogen van de mens. Healing Touch richt haar internationaal bekende cursusaanbod op professionals uit de (complementaire)zorg en zij die vanuit ambities en passie kennis willen maken met Healing Touch.

Wietzke van Oene
Na mijn basisopleiding Biodynamische Psychologie heeft mijn energetisch bewustzijn zich allereerst verder ontwikkeld tijdens mijn eerste 10 jaar praktijk in Nieuw Zeeland en Australië. Ik kwam daar in aanraking met bijzondere energieplaatsen en wereldwijd bekende healers. Geïnteresseerd en nieuwsgierig naar helende energie heb ik de internationale Healing Touch opleiding gevolgd in Nieuw Zeeland, Australië en Amerika.

www.healingtouch.nl