Healingharp meditatie ligconcert

Healingharp meditatie ligconcert
Leona Leppers

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Leona Leppers, moeder van 2 godenzonen, kunsttherapeut en intuïtief harpist. Woon op een heerlijke plek in Friesland waar mijn creativiteit zich helemaal kan ontplooien.

De harp is 7 jaar geleden op mijn pad gekomen en riep mij letterlijk…”bespeel me”! Dit gebeurde in het Lioba klooster in Egmond. Ik kwam de kapel binnen en zag de harp staan en voelde een intens verlangen om haar aan te raken…..

De non die daar bezig was met het vervangen van de kaarsen gaf mij toestemming om aan de snaren te komen. Ik was opslag verliefd op de harp♡

Ik had haar nodig, na een zware periode van behandelingen tegen borstkanker. Mijn lichaam en geest waren in shock en hadden heling nodig.

Dit is mijn heling geworden door haar te gaan bespelen. Mijn ziel en lichaam zijn in ontspanning geraakt. Zo voelde ik al snel dat ik deze gave niet alleen voor mezelf mocht ervaren maar ook om het te delen en anderen ermee mag helpen dat te geven wat ze nodig hebben. Diepe stilte door de liefde van de klank van de snaren….

Wees welkom om je onder te dompelen in dit helende en ontspannende harpconcert.

Op intuïtieve wijze geef ik een zielsconcert. De klank van de harp opent je ziel en koestert haar. Daar waar diepe stilte komt, ervaar je heling en lichamelijke ontspanning.

Ook neem ik jouw persoonlijke intenties mee in mijn harpspel. Dit doe ik door aan het begin van het ligconcert je een kaartje te geven waar je je intentie/verlangen op kan schrijven.

www.healingharp.nl