Hart met ballen: de raakbare man


Twan de Leur
Hart met ballen: de raakbare man
Mannen zoeken bij vrouwen dingen die ze veel beter in zichzelf kunnen zoeken. Dingen als erkenning, liefde en sensualiteit. Zo lang een man zich daarin afhankelijk voelt van een vrouw zal hij zich vroeg of laat weggeven en kan hij zijn innerlijke levensvreugde steeds minder voelen. Dat steeds minder hart kunnen voelen gaan ze vervolgens projecteren op de ander. Vaak worden ze dan mopperig of trekken zich terug.
Hart met ballen: de raakbare man
We gaan met beweging, muziek en meditatie weer contact maken met de levensvreugde  en de voorouder lijn. Het harnas mag even aan de kapstop.

Twan de Leur
De omgeving waarin ik opgroeide was complex waardoor ik aan een aantal ontwikkelingstaken onvoldoende ben toegekomen. Ik heb er wel geleerd mijn eigen behoeftes weg te cijferen tot het punt waarop ik niet meer goed wist wie ik was. Zeker in het begin van mijn carrière in de IT en makelaardij heb ik grote moeite gehad mezelf uit te spreken. Daardoor ging ik me als persoon ongewenst voelen en verdween het plezier in mijn werk.

De wake-up kwam toen ik 10 jaar geleden in een burn-out terecht kwam, zonder werk kwam te zitten en mijn huwelijk op de klippen liep. Op een bewustzijns festival kwam ik weer in contact met mijn levensenergie, waar ik vanaf mijn vroege jeugd geen contact meer mee had. Dat was een geweldige herontdekking van mijn eigen vitaliteit, een antwoord op een diep gevoeld verlangen. Hierna ben ik een intensief zelfonderzoek aangegaan om mezelf te herontdekken. Ik heb allerlei trainingen en workshops gevolgd, boeken gelezen en activiteiten ondernomen die me hierbij hebben geholpen.

Voor mij komt alles samen in het begeleiden van transformatieprocessen. Dit doe ik in de vorm van coaching, lichaamsgerichte therapie, meditaties, workshops, jaartrainingen en mannencirkels en het begeleiden van sessies met psychedelische truffels waarmee iemand buiten zijn of haar vaste patronen kan kijken. Daar ligt mijn passie en die deel ik graag met je.

www.twandeleur.nl
www.werkelijkleven.nl