Emotie of gevoel: inzicht gevende reis

Emotie of gevoel: inzicht gevende reis
Carolina Verbeek
Emotie of gevoel: inzicht gevende reis
In deze Coronaperiode ben je op jezelf teruggeworpen. Je bent bezig met zingeving en vraagt je af of je het goede pad bewandelt, of je tevreden bent met hoe je nu in het leven staat en of je jouw talenten goed benut. Je vraagt je af of je de juiste keuzes maakt.
Emotie of gevoel: inzicht gevende reis
Soms lijkt het of je op jouw gevoel kiest, maar pakt dat toch niet goed uit. Dat komt omdat je dan niet je gevoel, maar een emotie volgt. Een emotie is gebaseerd op een uiterlijke toestand en op het verleden. Gevoel daarentegen doet iets met je met het oog op de toekomst. Het is jouw intuïtie en jouw zielsverlangen. Alleen jouw ziel kent de toekomst.

Unieke innerlijke reis
Tijdens een innerlijke reis maak je contact met jouw zielsverlangen. Je ziet scherper wat je écht wilt, waar je naar verlangt. De reis geeft jou inzichten die helpen om de juiste keuzes te maken. Ik nodig je uit om bij mij jouw eigen, unieke innerlijke reis te maken. Vanuit je Zelfbewuste –  je dagelijkse IK – ontmoet je je Onbewuste en je Hogere Zelf.

Na een Gewijd Water-ritueel breng ik je in intens bewustzijn zodat je jouw plek in de ruimte ervaart. Ik begeleid je met de klanken van mijn sjamanendrum, seadrum en rainstick. Je luistert naar mijn stem, maar vooral naar jezelf. Je schrijft op wat je ervaart en tekent de beelden die je binnen krijgt. Je onderbewuste spreekt tot je: je komt via schrijven en beelden tot diepe inzichten.

Na afloop krijg je een opdracht mee voor thuis. Weer buiten kun je elkaar vertellen over wat je hebt meegemaakt. Ga met al je aandacht naar het verhaal van de ander en luister. Probeer niet de ander te analyseren: dat schept afstand. Analyse ontmoet niet

Carolina Verbeek
Carolina begeleidt je in het onvoorwaardelijk in verbinding komen met jezelf en de ander door Healing Touch, coaching en creativiteit. Ze is mediamiek en voelt zich thuis in het Sjamanisme.

www.vormvanleven.nl