De Vrouwen Sangha

De vrouwen sangha
Jacqueline Snelder

De Vrouwen Sangha is…
…Een cirkel om samen te komen met vrouwen.
…Om je weer te verbinden met je kern, een plek waar je jeZELF kunt zijn en jezelf weer kan hervinden. Buiten de drukte van alledag.
…Om samen te komen in waarheid, waar je sisters spiegels zijn.
…Een bedding waar je kunt ontspannen, weer contact kunt maken met je lichaam, passie en ziel zodat het je kracht gaat geven in je dagelijks leven.
…Sisterhood, de natuurlijke verbinding tussen vrouwen weer voelen. De vrouwelijke lijn: moeder, dochter, oma, zussen en al je relaties met vrouwen en het grote vrouwelijke helen.Soms ervaar je misschien dat je alles alleen moet doen. Een grote valkuil voor veel vrouwen. Maar we kunnen steun en hulp vragen bij onze sisters om moeilijke processen in het leven te dragen en te verwerken. En vooral elkaar te supporten weer helemaal in onze kracht te gaan staan. In deze workshop gaan we dansen, ademen en verbinden in de vrouwelijke lijn. Welkom in de vrouwen Sangha.

Jacqueline Snelder
Ik voel een grote liefde en affiniteit voor het werken met vrouwen en heb daardoor de afgelopen 10 jaar veel gedaan voor vrouwenwerk en met de Women’s Soul Coach opleiding vrouwen willen coachen naar meer zelfvertrouwen en gezondheid. In deze opleiding werken we met de combinatie van Ayurveda en lichaamsgerichte psychotherapie. Het vrouwelijke in de wereld mag meer en meer versterkt worden en is een belangrijke factor voor bedding en meer zorg en sociale cohesie in de samenleving en raakt aan de filosofie van Ayurveda waar alles wordt gezien als “in relatie met elkaar” en met het Goddelijk vrouwelijke als dragend principe. Vanuit deze visie wil ik graag werken en begeleid ik vrouwen individueel om meer zelfvertrouwen en kracht te ontwikkelen.

www.innerlifeopleidingen.nl