De Cirkel van Heling en Eenheid

De Cirkel van Heling en Eenheid
Team Stichting Transformatie
De cirkel van heling en eenheid
De stichting is een initiatief van een groep gelijkgestemde mensen. Mensen die naar de wereld hebben gekeken, gevoeld en hebben besloten dat het anders kan en mag.
Ieder mens heeft behoefte aan liefde en verbinding met anderen, velen zijn doodsbang voor afwijzing en verliezen zichzelf in de diverse overlevingsmechanismen die wij onszelf hebben aangeleerd. Anderen kennen slechts nog eenzaamheid of strijd.

Onze uitnodiging staat om onze liefde, voorbij iedere voorwaarde te verbinden met mensen die het nodig hebben. Onze liefde heelt en geneest zowel lichamelijke als geestelijke wonden en brengt de mensheid terug in een staat van eenheid.

Velen van ons hebben de roeping of zelfs de noodzaak om stappen te zetten in hun leven. De één voelt dat hij zichzelf niet is, of dat er iets anders moet zijn dan hij nu nog kan voelen. De ander weet dat hij een toneelstuk opvoert iedere keer als hij in contact komt met een ander mens. Weer iemand anders voelt de eenzaamheid of het ongeluk, terwijl hij niet weet waarom hij zich zo voelt.

Voor al deze mensen is onze boodschap simpel, je voelt wat je voelt omdat je weet dat je jezelf niet bent. Je voelt het gemis van het goddelijke deel van jezelf dat ergens sluimerend in jezelf aanwezig is. Je herinnert je dat je ooit contact had met dit deel, je herinnert je de onvoorwaardelijkheid die liefde bedoeld was te zijn. De roeping is dan ook een roeping van binnenuit, om jezelf weer terug te vinden, het grote ontwaken zoals mensen het ook wel hebben genoemd. Indien je jezelf bewust bent van dit gemis of deze roeping rijst de vraag: “Hoe kom ik terug bij mijzelf?”

Het antwoord is eenvoudig, doch voor een hoofd erg moeilijk. De weg leidt dwars door je oude herinneringen en overtuigingen en vraagt om doorzettingsvermogen en een keuze, niets meer en niets minder. De keuze om jezelf te zien in al je grootsheid, kleinheid, in al je licht en al je duisternis om van hieruit te herinneren dat je altijd al licht bent geweest.
In onze helingsmethoden helpen wij mensen in een razendsnel tempo terug naar hun eigen licht. Dit doen we vanuit ons eigen licht en in de snelheid van het licht. Beperkingen zijn er alleen als je zelf nog overtuigingen hebt dat het bijvoorbeeld stapje voor stapje moet, of dat je moet lijden om verlicht te worden. Realiseer je dat jij de schepper bent, niet het slachtoffer en ook nooit te zwak..

Tijdens de workshop nemen we je mee op een lichtreis die als voorbereiding dient voor de helingcirkel die daarna zal volgen. Tijdens de helingen zal voor ieder dat naar voren komen wat getransformeerd mag worden.

Website: www.stichtingtransformatie.nl