Biodanza in contact

Biodanza in contact
Marlie Wetemans
Biodanza in contact
In deze workshop gaan we verschillende vormen van contact ervaren. We beginnen de workshop bij onszelf met het voelen van onze vitaliteit, levenslust en sensualiteit om vandaaruit het contact aan te gaan met de andere dansers. We gaan spelen met elementen als lichaams- en oogcontact, de beweging van de ander en daarop te reageren en uit te nodigen tot een nieuwe beweging. In de flow van de beweging en het contact ontstaat weer een nieuwe beweging, steeds opnieuw en iedere keer weer anders. Als vanzelf borrelt er creativiteit op met schoonheid en levenslust. Laat je inspireren en meenemen in deze heerlijke workshop, en je leert in no-time nieuwe mensen kennen op het festival. Leef en laat je raken! Je ben van harte welkom.

Wat is Biodanza
Biodanza werkt met muziek, dans en contact. We dansen op verschillende muziekstijlen zelfstandig, in contact met iemand anders of met de hele groep. Het gaat om plezier te hebben in bewegen en in verbinding zijn met jezelf en andere mensen. Het stimuleert je eigen potentieel, het doet je bewustzijn groeien en leert je over communiceren vanuit je hart. Het helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven in jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: Uit je hoofd en met je lichaam in beweging!

Marlie Wetemans
Geeft met veel plezier (bijna) wekelijks biodanza lessen in Almere, Weesp en Bussum en organiseert biodanza dansdagen. Verder helpt zij mensen die graag een duurzame relatie liefdesrelatie wensen.

www.liefdescoaching.nl
www.biodanzametmarlie.nl

Nina Wevers
Is pelgrim, ontdekkingsreiziger en danser op het levenspad. De vragen ‘Wie ben ik en wat beweegt mij?’ draagt zij mee in haar leven en zijn inspiratiebron voor de activiteiten die zij aanbiedt. Naast het organiseren van verdiepende dansworkshops begeleidt Nina vrouwen op de Vrouwelijke Weg – om alle facetten van hun vrouw-zijn te onderzoeken, omarmen, eren en leven.

www.dancingjourney.nl
www.huisvandegodin.nl